9 és fél hónapos baba még cicin alszik el az esetek felében. Leszoktassam vagy hagyjam még?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 11:16
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha neked nem nyűg, akkor hagyjad. Legalább elalszik. Azért mondom ezt, mert nekem is 9 hónapos a fiam, és nála mindig is mumus volt az alvás, szóval nincs nagy alvásigénye. Napközben így sem úgy sem aludt el, most meg már nem cicizik nappal, de az esti vacsi még mindig így telik: Cici, félálomba merül, úgy kell keltegetni, hogy mindkettőből egyen, majd a cumisüvegből tápszert csukott szemmel megissza és alvás. Még büfizni sem büfizik olyankor. Nekem ez így ok, mert legalább elalszik, és nincs cirkusz, mint sokszor napközben. Lassan nem lesz tejem, de az esti cicit szerintem meghagyjuk még. Bár ugyanúgy elalszik cumisüvegen is, ha nincs is cici. (volt már párszor, hogy a nagyik altatták este)
2/2 anonim válasza:
az enyém 20 hónaposan teszi ugyanezt, engem nem zavar egyelőre. ezt neked kell eldöntened, itt biztos fogsz ilyen és olyan tanácsot is kapni, de neked kell eldöntened, neked mi a jó. (meg persze a babádnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!