Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magasszárú tornacipőt (bébi...

Magasszárú tornacipőt (bébi converse) ráadhatok járni tanuló babára?

Figyelt kérdés
Szerintem eléggé tartja a bokáját.
2010. aug. 24. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem tenném.Tudom,cukik ez a kis "divatcipők",de nem valók szerintem egy ilyen pici lábra.Annak ugye vászonból van a szára is,szerintem az nem tartja a bokát.Egy erősebb,masszívabb anyagra van szükség.Ezenkívül a talp is fontos ugye.Szerintem ráértek "menőzni" később is,ha már kb 3 éves lesz.
2010. aug. 24. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Ráadhatod, de ne abban gyakoroljon. Tapasztalatból mondom, az én kislányomnak is van, nagyon édesen mutat, de alkalmatlan arra, hogy abban totyogjon.

Ő leginkább mezítláb van, menni is úgy szeret legjobban.

2010. aug. 24. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt, de alig bírt benne menni a lányom. Egyszer adtam rá, többször nem, ment a szekrény mélyére. Mi ajándékba kaptuk, teljesen feleslegesen.
2010. aug. 24. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahoz látni kéne.A sarkában van olyan merevitős rész,ami kemény?
2010. aug. 24. 11:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Mi is csak kaptuk, én sem állandóra gondoltam, csak néha ráadni váltásnak. Tényleg olyan édi, én is sajnálnám csak úgy használatlanul eltenni. A szára egyébként elég merev, tehát nem olyan mint a felnőtt tornacipőé.
2010. aug. 24. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én rászoktam adni,nekünk is van,playshoes a miénk,meg is nézettem az ortopédussal,mert az én kisfiam egyenlöre a nagyon keménykebe nem tud lépegetni,mondjuk ö lábujjhegyen is megy sajnos,de már néha néha azért leteszi a talpát is,és nekem rábólintott az ortopédus,h ebben mehet.
2010. aug. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!