Milyen vízálló lábbelit ajánlotok 21-es lábra?
Van egy elefanten kiscipőnk, az elég jó, de sajnálom, hogy állandóan átnedvesedik, biztos nem tesz jót a bőrnek, lehet, deformalodik is emiatt?
Viszont a 21-es csizma nem megy fel a gyerekem lábára, pedig 21-es cipőt hord (Tescoban próbáltam ragadni, esélytelen). Milyen más vízálló cipőt lehet venni, vagy vegyek egy számmal nagyobb csizmát neki? Szeret gázolni a vizes fűben, kinn mászkálni esőben is.
Gumicsizma.
Rámegy az, csak erőlködni kell vele.
Gumicsizmát vettem másfél éves kislányomnak
Ha rossz az idő,akkor is ki szoktunk menni
Vettem esőkabátot is
6-os vagyok
Egyébként érdemes próbálni.
Vannak szűkebb ès tágabb csizmák is.
Lányom a 22-es cibőket növi ki, de vékony làbú.
Volt egy 19-es csizmája, a tesója hordja, múltkor simán belerakta a lábát, csak teljesen végigér.
Tesója magas lábfejű, alig megy bele 20-as lábbal.
Köszi, vettem neki egy 22-es gumicsizmát. Ebbe akkor megy bele a lába, ha kiveszem a betétet belőle, viszont azt vettem észre, hogy csatakosra izzad benne a lába 😟
Lehet, inkább vízálló cipőt kellene vennem? Vagy 2 számmal nagyobb csizmát??
Van esőoverálja, esőnacija és kabátja, szeret ilyenkor is kinn, pl a vizes homokozóban játszani 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!