Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez jó lesz egy éves kislányomn...

Ez jó lesz egy éves kislányomnak szülinapjára?

Figyelt kérdés

vasárnap lesz egy éves, gondoltam ezt megvesszük neki, mert mütyüröket, keménylapos könyvet, fülbevalót megkapja a családtagoktól, mi pedig ezzel kedveskednénk neki. kipróbáltuk ismmerősöknél egy triciklit, úgy láttam h tetszett neki.és persze unisex színben, hátha a köv. baba fiú lesz... :-)

szerintetek tetszene neki?

[link]

2010. aug. 23. 22:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Amíg nem tud járni, addig a tricikli sem praktikus, ha abból akar hirtelen kiszállni, onnan is leeshet.

Ezek a játékok (hintaló, motor, tricikli, stb) mind akkor használhatók rendesen és rendeltetésszerűen, ha már tud járni, állni, futni, "normálisan" mozogni.

2010. aug. 23. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:

eza tricikli egy nagy hülyeség szerintem. 1. ugyis van babakocsid, ufógyanaz. a gyerek benne ül te meg tolod. 2. mire azt a két kis pedált megtanulja hajtani addigra rakhatod a soma pedálos bisiklire. A legjobb a kismotor ahogy az előttem szóló irta.

Az ikeában lehet kapni fogockodós fa hintalovat épp ma láttam ott voltunk. Vehetsz neki fa gyöngy hullámvasutat is az jó vagy rajztáblát. Sátrat szintén ikeás az is jó és élvezik a gyerekek.

2010. aug. 23. 22:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Az én lánykám is kapott triciklit a szülinapjára, hasonló,mint amit te néztél ki, csak nem ilyen tartó volt rajta meg nem volt táska, és csak 6000 Ft volt, sztem ez ennyit nem ér, most másfél éves a lánykám, de még mindig tologatni kell rajta,mert tekerni nem tudja, a kismotoron meg már nyomulna, ha volna.:-) Vagy akkor már olyan triciklit vegyél aminek lábtartója van és a szülőkormánnyal lehet irányítani.
2010. aug. 23. 22:42
 14/19 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok bocs csak már fáradt vagyok de remélem érthető amit irtam!
2010. aug. 23. 22:43
 15/19 A kérdező kommentje:
ennek van lábtartója... 10 hónapos kortól használható. de nekem nem tetszenek az olyan műanyag, zenélős, csicsás triciklik. nézegettem ,oké h olcsók, de inkább ezt venném meg. de nemtudom, nézelődjünk még... :-D
2010. aug. 23. 22:45
 16/19 A kérdező kommentje:
unokatesójának van kismotor, de a lába kb 10 centire van a földtől , nem ér le neki!!
2010. aug. 23. 22:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Első szülinapra tavasstal megkaptam lányom a triciklit. Hajtani nem tudja, mert el sem éri a lábával a pedált, és ha a legmagasabb pozícióban van az ülés, akkor is leér a földre a lába, és baakad ahogy tolom a hátsó kerék mellé a lábikója miközben tolom, vagy hátrahajlik neki és pak pak pak pak pak pattog a földön a lába, oda a cipő orra.

Tapasztalatból mondom ne vedd meg felesleges, majd jövőre!

Inkàbb fisher price hip hop zebra

2010. aug. 24. 07:09
 18/19 anonim ***** válasza:

szia, mi most vettünk a fiamnak triciklit, ilyet:

[link]

éééés még mindig korai volt, pedig a kisfiam 21 hónapos.

szóval szerintem még bőven ráér, viszont, ahogy előttem is írták, vannak a gumiállatok, amikre rá tud ülni, az bizti tetszene neki!

üdv

2010. aug. 24. 14:03
 19/19 anonim ***** válasza:

szerintem az ugráló csacsi (ló szamár kutya...ezer féle van)

[link]

nagyon jó , több féle méret van, nekünk a legkisebb van 10 hónaposan vettük meg neki azóta minden nap felül rá és rugózik rajta egy kicsit, élvezi nagyon ha meg nagyobb lesz majd haladni is tud vele akár! Sokkal jobban megéri sztem mint a FP zebra ami legalább 15e ft kb. ez meg átlagban 3e.

Ettől függetlenül van egy triciklink is újonnan aukciós oldalon 2800ért!!! és bár nem ér le a lába pedált sem éri le de imádja, csak az én derekam nem bírja :D

2010. szept. 29. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!