Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a baj a BABA szappannal?

Mi a baj a BABA szappannal?

Figyelt kérdés
Elmondtam az egyik ismerősünknek, aki majdnem akkor szült mint én, hogy mi BABA szappannal fürdetjük a lányunkat. Erre fenn akadtak a szemei, és egy utolsó szemétládának állított be, elkezdett szidni, hogy ez mekkora felelőtlenség, stb. Nem vártam meg a végét, kizavartam mérgemből. Miért is baj ez? Azt már másoktól is hallottam, hogy gyógyszertári fürdetővel fürdetnek, meg úgy hozatják XY helyről a fürdetőket, mert hogy "az kell a babának". De sosem értettem hogy miért. Miért jobbak azok? Mi a baj a sima szappannal? Megkérdeztem anyukámat, ő nem is értette az egészet, visszakérdezett hogy "van a BABA-n kívül más fajta is?".

2021. máj. 9. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Csípi a szemet

Nekem szárîtja a bőröm, de a szipiszupi kézműves szappanok is

Tuti nem teszem a gyerek kezén kívül máshova

2021. máj. 9. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért mondhatta, mert a szappanok általában szárítják a bőrt.

Mi chicco baba tusfürdőt használunk születésétől kezdve. Most másfél éves. Egyszer vettunk dove baby-t a jo illata miatt, de a bőrét olyan szinten kiszárította, hogy nem győztem testapolozni...

Szóval nem minden babáknak kifejlesztett termék jo a babáknak.

Nem próbáltuk a baba szappant, de engem édesanyám még azzal furdetett, hajamat meg wu2-vel mosta. Barátnőd erre vajon mit mondana ? Mikor a WU2 tisztitoszernek is tökéletes.:)

2021. máj. 10. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Hú, a WU2, az én anyám is azt vette mindig (és veszi most is). Nagyon utáltam a szagát, meg az állagát a hajamon mosás közben. Az igénytelen kinézetû sárga flakon csak rátett erre.

Mikor kamaszodni kezdtem, elkezdtem apám korpásodás elleni samponját használni helyette titokban. Annak sokkal jobb illata volt. A szüleim nem vették észre, hogy én is azt használom a kötelezô WU2 helyett :D.

2021. máj. 10. 07:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Az vele az egyik baj, hogy tele van parfümmel, ami nem tesz jót a babának. Én inkább illatmentes (és natúr) termékeket használnék.
2021. máj. 10. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Kiszárítja rohadtul a bőrt. Szegénynek ha belemegy a szemébe vagy orrába, akkor szétcsípi. Nem véletlen vannak baba fürdetők, amik hipoallergének és nem csípnek és ami a legfontosabb, nem tartalmaznak illatanyagot. Meg sok felesleges kemikáliát.

Én sem fürödnék vele, nemhogy a babám.

2021. máj. 10. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!