Mi a baj a BABA szappannal?
Csípi a szemet
Nekem szárîtja a bőröm, de a szipiszupi kézműves szappanok is
Tuti nem teszem a gyerek kezén kívül máshova
Azért mondhatta, mert a szappanok általában szárítják a bőrt.
Mi chicco baba tusfürdőt használunk születésétől kezdve. Most másfél éves. Egyszer vettunk dove baby-t a jo illata miatt, de a bőrét olyan szinten kiszárította, hogy nem győztem testapolozni...
Szóval nem minden babáknak kifejlesztett termék jo a babáknak.
Nem próbáltuk a baba szappant, de engem édesanyám még azzal furdetett, hajamat meg wu2-vel mosta. Barátnőd erre vajon mit mondana ? Mikor a WU2 tisztitoszernek is tökéletes.:)
Hú, a WU2, az én anyám is azt vette mindig (és veszi most is). Nagyon utáltam a szagát, meg az állagát a hajamon mosás közben. Az igénytelen kinézetû sárga flakon csak rátett erre.
Mikor kamaszodni kezdtem, elkezdtem apám korpásodás elleni samponját használni helyette titokban. Annak sokkal jobb illata volt. A szüleim nem vették észre, hogy én is azt használom a kötelezô WU2 helyett :D.
Kiszárítja rohadtul a bőrt. Szegénynek ha belemegy a szemébe vagy orrába, akkor szétcsípi. Nem véletlen vannak baba fürdetők, amik hipoallergének és nem csípnek és ami a legfontosabb, nem tartalmaznak illatanyagot. Meg sok felesleges kemikáliát.
Én sem fürödnék vele, nemhogy a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!