Ha beteg a babátok akkor nehezen vagy egyáltalán nem eszik 10óra körül gyümit (vagy csak keveset) és később főzeléket?
Figyelt kérdés
Náthás a kislányom (lassan 6 hónapos anyatejes baba) és a déli főzit próbáltam vele kóstoltatni amikor beteg lett.Most addig felfüggesztettem a kóstoltatást amíg meg nem gyógyul a szentem. De ma már az almapépet sem nagyon ette meg. :(
Kérlek segítsetek!
2008. dec. 6. 10:58
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem ha beteg volt ugyanúgy evett. Ha ezeket az ételeket nem fogdaja el akkor cicisztesd. A szopit azt elfogadja ugye? Mert akkor nem lehet nagy baj.
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam most 8,5 hónapos, és amikor beteg volt, vagy jött a foga, nem volt hajlandó csak pár kanál pépet, vagy főzeléket elfogadni, csak szopi, szopi, szopi. Én is halálra aggódtam magam, hogy elfogy... de mégsem, egyszerűen erőltetni nem lehet. Meg kell várni míg meggyógyul, vagy túl van a fogzáson. Kitartás!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!
2008. dec. 7. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!