Mi a leghatásosabb a fogzás megkönnyítésére? Gyógyszer, kúp, stb. A kisfiam nagyon megszenved vele. Most 4 hós.
A Nurofen szuszpenzió valóban fájdalomcsillapító, de nem biztos, hogy érdemes beadni, hiszen a fogzás egy természetes folyamat és ha minden fogzási időszakban Nurofent használnánk, akkor szinte folyamatosan gyógyszerrel "tömnénk" a babát, ami szerintem nem túl jó dolog. Ezt a gyerekorvosunk is alátámasztotta.
Szerintem is inkább először a géleket próbáld meg, vagy a homeós bogyókat. Persze ha másképp nem megy, és nagyon fájdalmasan sír, akkor lehet, hogy én is adnék neki egyszer-egyszer Nurofent is.
Mi egyelőre a Dentinox oldatot használjuk (azért nem a gélt, mert abban lidokain van és így csak korlátozottan adható, míg az oldatban nincs lidokain, így bármikor adható), az még használ, de ha már ez sem fog hatni, akkor is először a homeós kúpot vagy a bogyókat próbálnám ki.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!