Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem marad el a 2 hónapos...

Miért nem marad el a 2 hónapos kislányunk a babakocsiban?

Figyelt kérdés
Most kint lehetne a friss levegőn de pár percet marad el benne. Fekvő helyzete zavarná nem tudom, de menet közben is csak ideig óráig alszik, akkor is cumival. Pedig vinnénk sokat dehát így nem merünk elindulni. Vannak esetleg praktikák erre?
2010. aug. 22. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
esetleg próbáld meg mei taiba vinni :) ha a babakocsit nem szereti,vannak ilyen babák
2010. aug. 22. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
én is így voltam vele. 3 hónapig csak kendőben vagy kenguruban vittem, aztán egyszer megint beletettem a kocsiba, és semmi kifogása nem volt. mondjuk ilyen melegben jól összeizzadtok, úgyhogy inkább estefelé vagy kora reggel indulj útnak, ha ezt a megoldást választod!
2010. aug. 22. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk se szerette a babakocsit, mert nem látott ki belőle. Azóta van el benne, amióta félig ülő helyzetbe került és így tud szabadon nézelődni. Ha nem szereti, nem nagyon tudsz mit tenni...
2010. aug. 22. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
pont 2 hós volt, amikor nálunk is egyszer csak hipp-hopp nem akart benne megmaradni. akkor 2 hónapig macerásan sétáltunk, inkább csak negyed-esetleg fél órákat, s a hordozóban. rácsatoltam a vázra és mentünk. akkor voltak a dög melegek, próbáltam hordozókendőben és kenguruban is vinni, de üvöltött. nekünk nem jött be. könnyebbséget jelent, hogy 4 hósan elővettem a sport részét a kocsinak, eldöntöttem 160 fokig és abban imád sétálni!!
2010. aug. 22. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk sem szerette a babakocsit :( Van baba, aki hason van el, esetleg azt próbáld meg, vagy autós hordozó, mert abból kilát, és nem egyenesen kell feküdni (ha hasfájós, nem szeret egyenesen lenni), vagy kenguru/kendők, ilyesmik. Mi 3.5 hónaposan ültettük át 170 fokig döntött sport babakocsiba, abban már jól elvolt.
2010. aug. 22. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
az enyém is utálta a babakocsit ennyi idősen. most 4 hónapos és egész jól megbarátkozott vele, de még mindig nem az igazi.
2010. aug. 22. 13:43
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor idővel megpróbáljuk a sportkocsit
2010. aug. 22. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ritka az a baba amelyik szuper jól elvan ilyen pici korban. Ők hiába "már" kettő hónaposak még mindig nagyon védtelenek! Az a normális ha még nem szeretik a babakocsit :) Félnek, Anya közelségére vágynak, nem pedig egy "nagy, üres, babakocsira" ahol se melegség, se Anyaillat, se ölelés stb. Most még talán az segíthet ha úgy tolod a babakocsit, hogy Téged "lásson" közben, beszélj hozzá, hogy megnyugodjon, hogy Anya itt van. Ne add fel, szokasd csak! Ahogy nő és nyiladozk a kis értelme és jobban érdekli a Világ, imádni fog babakocsizni:)
2010. aug. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!