Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A jana vizet forraljam?

A jana vizet forraljam?

Figyelt kérdés
24óra után azt írja forralni kell.Egyszerre felforralhatom utána az egészet hogy ne kelljen mindig,vagy csak annyit amennyit megiszik kb 1nap?Mert úgy egyszerűbb lenne ha z egészet felforralom,aztán amikor kell,öntök ki annyit a cumisüvegjébe,és adom is...És ezt nem kell megmelegítenem mielőtt adom neki ugye?Jó szobahőmérsékleten?4hetes a babám.És ha 1nap nemissza meg mondjuk amit kiöntöttem neki a cumisüvegjébe,akkor azt másnap(24óra mulva) ugyanúgy kikell öntenem mint a teánál?Vagy ezt nem kell?
2010. aug. 21. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Én az ásványvizet felbontás után 24 óráig használom forralás nélkül. Hűtőben tartom. Ez alatt el is fogy, de ha nem fogyna el, akkor sem egyben forralnám fel, hanem amennyi éppen kell. Ha a cumisüvegben megmarad, kiönteném.

Ha felforralod az összeset, akkor azt is hűtőben kell tárolni, és csak annyit melegítesz belőle meg, amennyi kell.

2010. aug. 21. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
én az nagyobbik lányomnak jana baby-t adtam 1 éves koráig, de nem forraltam. a második lányomnám nem rég tértünk át a szentkirályira, mert arra is az van ráírva, hogy felbontás után 24 órán belül forralás nélkül is adható. Én azt sem forralom. 8 hónapos múlt a kicsi.
2010. aug. 21. 16:26
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.Nálunk 24óra alatt tuti nem fogy el,mert 1nap max 1dl-t iszik meg,de van hogy csak pár kortyot,szóval ez 1hónapig is kitart...Most akkor hűtőbe is kell rakni?Mert csak az van ráírva hűvös helyen.Akkor nemforralom az egészet(pedig egyszerűbb lenne),hanem mindig amennyit iszik kb.
2010. aug. 21. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha úgyis olyan sokáig elég, akkor vegyél neki kisebb kiszerelésűt. Van belőle 3 és 5 dl is. Tudom, hogy összességében drágább, de ilyenkor talán kényelmesebb. Egyébként a szentkirályi (sima rózsaszín) is babavíz.

Felbontod a vizet, beteszed a hűtőbe, annyit melegítesz neki, amennyi kell. Én úgy csinálnám, hogy kiöntök valamennyit (fél cumisüveg), és azt adom neki egész nap. Szobahőmérsékleten eláll egy napig. Este ami megmarad, mindig kiborítom (tea, gyümilé-az én babám már nagyobb).

Reggel melegítek neki megint egy napra valót.

És nem forraltam soha a babavizet, de nekünk max 2-3 nap alatt elfogyott, ma meg már egy üveg egy nap szinte.

2010. aug. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!