A jana vizet forraljam?
Én az ásványvizet felbontás után 24 óráig használom forralás nélkül. Hűtőben tartom. Ez alatt el is fogy, de ha nem fogyna el, akkor sem egyben forralnám fel, hanem amennyi éppen kell. Ha a cumisüvegben megmarad, kiönteném.
Ha felforralod az összeset, akkor azt is hűtőben kell tárolni, és csak annyit melegítesz belőle meg, amennyi kell.
Ha úgyis olyan sokáig elég, akkor vegyél neki kisebb kiszerelésűt. Van belőle 3 és 5 dl is. Tudom, hogy összességében drágább, de ilyenkor talán kényelmesebb. Egyébként a szentkirályi (sima rózsaszín) is babavíz.
Felbontod a vizet, beteszed a hűtőbe, annyit melegítesz neki, amennyi kell. Én úgy csinálnám, hogy kiöntök valamennyit (fél cumisüveg), és azt adom neki egész nap. Szobahőmérsékleten eláll egy napig. Este ami megmarad, mindig kiborítom (tea, gyümilé-az én babám már nagyobb).
Reggel melegítek neki megint egy napra valót.
És nem forraltam soha a babavizet, de nekünk max 2-3 nap alatt elfogyott, ma meg már egy üveg egy nap szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!