Aki használja (ta) a Gripe Watert, hogyan használta, mennyiszer és mikor hatott?
Az van rá írva, hogy étkezés közben vagy után kell bevenni, de csecsemőnek max 6x egy nap. A babám most egy hónapos és 3 napja használjuk, de eddig semmi hatása sajnos:(
Nektek mikor hatott és hányszor adtatok neki egy nap, mert én eddig csak 2-3x adtam naponta. Szegénykém annyira sír, ha ez sem használ akkor már nem tudom mit próbáljak, infakol, espumizam nem jött be.
mi próbáltuk, etetés előtt adtam, de már aznap vékonyfosása lett szegénykémnek, úgyhogy visszatértünk az espumisanra. (azért erre, mert olcsóbb mint az infacol, és az sem hatott sokkal jobban...)
nem akarlak elkeseríteni, de tényleg ki kell bekkelnetek az első hónapokat, mert csak az idő oldja meg a hasfájást, ezek a szerek talán kicsit segítenek pukizni, de nem fog elmúlni tőlük a sírás :((
talán szerencsések lesztek mint mi, nálunk 2,5 hónapos volt mikor egyik napról a másikra elmúlt, mintha sosem sírt volna előtte órákon át és azóta az éjszakákat is végigalussza. Türelem, kitartás!!!
Mi kb. 5-6x adtuk egy nap, jó nagyokat böfizett tőle, de a hasfájáson nem segített :(
Nekünk sem jött be semmi, szépen elmúlt magától (tudom, ez most nem vigasztal, én is utáltam, ha azt mondták, majd elmúlik, de sajnos ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!