Ez normalis, hogy igy nez ki a kislanyom nunija?
2 eves a kislanyom
Hallottam mar h letezik ilyen h kisajak osszetapadas de en ugy latom mintha nem a ket kisajak tapadt volna ossze hanem mintha a kisajkak a nagyajkakhoz tapadtak volna. Ez lehetseges? Volt mar vkivel ilyen? V ez ilyenkorban igy nez ki? Bocsi ha hulyeseget kerdezek
Most mit kell lepontozni? Annyi fajta van és mind normális attól, hogy nem hasonlít a tiédre!
ÉÉÉÉÉÉS?
" ha találsz ilyet felnőtt változatban"
Látod, írtam is!
Én is értettem, mit gondolsz, ők egyenpuncival születnek? Képzeld a kétéveseknek sem teljesen egyforma az alfelük, vannak nagyobb kisajakkal rendelkezőek meg kisebb kisajakkal rendelkezőek, illetve a csikló mérete is más! remélem nem azt gondoltad, hogy akinek nagyobb a kisajka, az a sok szextől vagy szüléstől van..
Nem csak serdülőkorban lesz más, ha láttál már csecsemőket alulról tudnád, hogy nem egyformák(ahogy a kisfiúk sem).
De, pont annyira különböznek, mint a felnőttek, akinek nagyobb kisajka van, felnőttként is nagyobb lesz, nem tudom minek kellett töröltetni a válaszom, semmi trágár nem volt benne! Unokahúgom egyáltalán nem hasonlított már 9 hónaposan sem a lányomra alulról, és egyiknek sincs semmi baja! Jó lenne az egyenalsófél dologról leszokni. Már a babáknak is más méretű a csiklójuk meg a kisajkaik, illetve vannak husisabb meg kevésbé husisabb nagyajkak. Mind töknormális, csak amíg kicsik, nem olyan látványos az egész, mint mikor nagyobbak. Egyébként szerintem semmit sem változott a saját 7 éves alsófelem a mostanihoz képest, az a legkorábbi emlékem elsőből.. Csak nagyobb lett, ahogy nőttem vagy 50 centit magasságra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!