Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer mellé kell folyadékot...

Tápszer mellé kell folyadékot adni egy 2 hetes babának?

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, két etetés közt mindenképp kell folyadékkal kínálni a tápszeres babákat. Adhatsz neki Mecsek baby teát (a hasára is jó) vagy csak egyszerű lehűlt forralt vizet.

3 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 5. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Meg kell kínálni babatea,forralt víz ....,amit Ő szeret.A napi folyadékszükségletük(tápszer+innivaló) testsúly kg-onként 150 ml.
2008. dec. 5. 11:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. dec. 5. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem azt mondták nem kell.A babám egy ideig kapott vizet de már nem kell neki igy csak a tápszert csinálom higabbra.
2008. dec. 5. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
3. válaszolónak,nem okoskodni akarok,de a tápszerhigítással vigyáz,mert akkor nem olyan a tápértéke,és hamarabb éhes lesz,vagy nem hízik majd olyan ütemben,nem tudom mióta csinálod,lehet nálatok semmi gond és bevált,de inkább a külön itatás,mint a higítás.Csak jót akarok!
2008. dec. 5. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, nem kell pluszban folyadék a tápszer mellé, hiszen az is folyadék.

Ennek ellenére próbálkoztam, de nem fogadta el, csak a nyári nagy melegben kortyolgatott, de akkor is csak 30 ml naponta.

Most 9 hós a kisfiam, és elejétől fogva tápszeres.

2008. dec. 5. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Még annyit a második válaszadónak:

NEM A NAPI FOLYADÉKSZÜKSÉGLET a tskg-ként a 150 ml, hanem a táplálék... ha ebbe beleszámolnád a vizet is, amit megiszik, akkor annyival kevesebb táplálékhoz jutna.

2008. dec. 5. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
2. Ok vettem.Nekem a védőnőm mondta így,de az én gyerekemnél ez amúgy sem így működik.Ő nem iszik +ban,max pár kortyot,tápszeres.
2008. dec. 5. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!