Milyen légzésfigyelőtök van?
Figyelt kérdés
Baby controlt ajánlották az üzletbe2021. ápr. 5. 20:02
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Baby controll van, 2 lapos. Meg vagyunk vele elégedve.
Ráadásul a vásárlást követő 13. hónapban a vételár felét visszatérítik, ha visszaküldöd. Plusz ha bármi baj van a készülékkel szinte 1 napon belül küldenek egy másikat.
Eddig csak pozitív tapasztalatokat olvastam róla.
3/10 anonim válasza:
Babycontrol volt. Amióta 3 lap, egyszer sem volt téves jelzés. 1 lapnál volt sok, szerintem többet vegyél te is.
4/10 anonim válasza:
Angelcare 2 lapos. Most a második gyerekkel használjuk, teljesen meg vagyunk elégedve vele, pedig használtan vettük.
6/10 anonim válasza:
2 van
Angel care 2 lapos
Álomvirág 3 lapos (nem kapni)
8/10 anonim válasza:
Baby control 2 lapos
Meg vagyunk vele elégedve,mindenkinek bátran ajánlom
9/10 anonim válasza:
Először baby control 1 lapos volt, de rengetegszer jelzett tévesen, ezért vettünk hozzá még 1 lapot, így már jó volt.
10/10 anonim válasza:
2 lapos Baby control van. Először gondolkodtam, hogy nem-e kevés ez a két lap, de nem, mivel elég nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!