Ha 6-7 hónaposan nagyon aktív volt a babád, megmaradt a későbbiekben is?
6 hónapot töltötte. Állandóan zizeg. Most kezdett kúszni.
Karban szeret nézelődni, de tekeri ki magát.
Éjszaka ébred 4-6 alkalommal, mikor hogy.
Van mikor szopizik is, de van hogy csak vissza kell simogatni. Olyankor is forgatja a fejét, kalimpal a lábával.
Szopizáskor is jár keze lába, vakarássza a fülét?
Tudom minden baba más.
De kb. mire készüljek? Később nyugisabb lesz egy kicsit, mondjuk megtudok tőle inni majd egy kávét? 😅
Vagy elolvasgat majd maganak egy fél órát?
Akinek ilyen aktiv volt babaként milyen lett mikor elindult, vagy később, 2-3 évesen?
Nagyon aktív volt.Megállas nélkül dobálta a kezét-lábát.
Megtanult kúszni-mászni 8-10 hós kora közt,akkor is robogott mintha üldözné valaki.Olyan kis bénán szedte a lábait.😂
Most tanulgat járni,és még mindig túl aktív.Alighanem marad is..
Egy tanács,ha használsz instant teát (milupa főleg) vágd ki a kukába vagy tedd el későbbre.(vagy ne add késő délután)
Annyi cukor van benne,hogy a legtöbb babát túl pörgeti.Ezekből erednek az alvás gondok sokaknál,köztük nálam is előfordult.Gondoltam ha babáknak gyártják jó lehet.:D
Ha mégis adnál neki néha egy kicsit különlegesebbet vannak 100%-os levek amik bejönnek a babáknak és viszonylag olcsóbbak is. :o
Például a 100%-os répalé.Édeskés,szeretik a babák akár higítva is adhatod.:)
Drogériában biztosan lehet kapni,mert én ott vettem a 100%-os almalevet is mindig.Azt a kettőt ötvöztem is valamikor (+ higítottam is 5-6 hó körülinek) így volt répa-alma levem mint a kubu.Később lehet mellé turmixolni egy kis banánt is.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!