Mit adjak 7 és fél hós kisfiamnak vacsira/napközben, hogy éjjel nyugodtabban aludjon?
Figyelt kérdés
1,5 hós korától néhány héttel ezelőttig nyugodtan átaludta az éjszakákat. Mostanában 2 óránként kel , sokat nyöszörög (ez tudom lehet a fogzás miatt is), de hajnali 4-5 körül már nem alszik vissza sem,mert éhes. Fél perc alatt kiszívja a cumisüveget. Éjszakára "jó éjszakát" tápszert is vettem, azt adom neki, de nem javult a helyzet. Reggel és este tápszert kap (200ml), délelőtt megeszik egy üvegnyi gyümit 2 db babapiskótával, ebédre egy üveg főzit, uzsira pedig tejpépet, joghurtot, néha tápszert kap babakeksszel. Az adagot növelni nem tudom, mert egyszerre nem fogad el többet.Mit adhatnék neki, amitől napközben jóllakik annyira, hogy hajnalban ne legyen éhes? Egyre rosszabbak így az éjszakák, jó lenne valami megoldás. (Vacsira nem nagyon tudok kanalas ételt adni, mert már annyira fáradt, hogy nincs hozzá türelme.Sajna napközben is elég keveset alszik, viszont rengeteget mozog.)Adjatok valami jó tippet! Köszi!2008. dec. 5. 09:53
1/7 anonim válasza:
Esetleg a Nestle Sinlac. De sajnos, ha hajnalban megébred, addigra mindent feldolgoz a kis szervezete, és éhes, persze. Én is az vagyok, amikor a babám miatt kelek 5-kor. Ha túllesztek a fogzáson, majd újra aludni fog. Addig tarts ki!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért is vagyok elékeseredve, mert 2 hós kora óta patakokban folyik a nyála, azt hittem ilyenkorra már rég lesz fogacskája. De még mindig semmi! Nekem anno csak 13 hósan bújt ki az első fogam, remélem nem rám ütött ebben!:)
2008. dec. 5. 10:00
3/7 anonim válasza:
Én is így jártam,a kisfiam jövő héten lesz 7 hós,pár hajnalban eljátszotta ezt.Miután jóllakott vissza aludt,szerencsére.Én is Jó éjszakát tápszert adtam,de az nem volt elég.Most fele-fele arányban kapja jó éjszakát tápszer+tejpép.Botmixerrel keverem el,így teljesen sima,ki tudja szívni.A mennyiségen nem növeltem,210-220 ml-t eszik.A Milupa Gabonapelyhek A-Z ami a leglaktatóbb.De jó hozzá a Hipp natúr gríz,vagy Humana jó éjszakát ízesített tejpép is,én is váltogatom.Azóta megint csak 8 körül kel.2 gyerekes anyuka
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ki fogom próbálni, remélem nekünk is beválik!
2008. dec. 5. 10:14
5/7 anonim válasza:
Ismers a téma én is kérdeznék ha lehet. Kisfiam eddig bebaha tápszert kapott, 6 hónapos lassan haladunk a gyümölcsökkel (3-4 kanál barackot hajlandó enni), különben tápszert kap és vizet.Este megeszik kb 250 tápot ezután kel kb 11-kor 2-kor majd 5-kor is. Mit adjak neki, hogy ne keljen fel ilyen gyakran? Felkelek nem arról van szó, de örülnék, ha végre már aludna rendesen.
Adhatom neki a Milupa jó éjszakát tápszert nem baj ha keverem ezt és a Bebe Ha-t?
Köszi a választ elre is
6/7 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak válasz: az én kisfiam is sokat ébredt éjszaka, hasonlóan mint a Te babád. Én estére adok neki fél adag tejpépet, és utána megszoptatom. Így hajnali 3-ig kibírja. Talán segít.
7/7 anonim válasza:
A 2.válaszoló vagyok.Nem tudom,h van-e értelme HA-s tápszert adni,ha esetleg mással is kevered.De alapból nincs akadálya a mixelésnek,igaz,én normál Milupa Milumil 2 tápszert használok alapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!