Kicsi szine labdákat hol lehet venni olcson?
Figyelt kérdés
100dbosra gndoltam.tesoba 2500t.annl olcsobban lehet valahol??2010. aug. 20. 16:18
1/7 anonim válasza:
Tescoban láttam múlt héten 1900Ft.-ért
2/7 anonim válasza:
Bocs az off-ért, arra gondolsz amelyikbe így hemperegni szoktak a gyerekek? Csak meg szeretném kérdezni, hogy mennyi idős gyereknek vennéd? És mibe jó ezeket beletenni? Az én lányom 1 éves múlt, nagyon szereti a labdákat, vajon neki már jó lenne ilyen?
3/7 anonim válasza:
Mi is tescoban vettünk, 1290 volt pár hónapja, szerintem nézd meg mostanában is, mert most vannak játék akciók, hátha...
Sajna 2500ft alatt nem nagyon fogsz találni sehol, még annyiért is megéri megvenni. Teszveszen ugyanolyat ráulnak 3200ft-ért+postaköltség.
4/7 A kérdező kommentje:
ásfléves babnak venném, vagy kismdencéeraná vagy sátorba.nekünk mind akttővan.
2010. aug. 20. 17:29
5/7 anonim válasza:
Mi Régióban vettük, de ott is 2300 ft körül volt. Mi is egy felfújható medencébe tettük bele őket. És bizony érdemes már venni! 8 hónapos a fiam, de már 1 hónapja hempereg benne, meg ki és bemászik:)
7/7 anonim válasza:
Régióban de 100db az kész átok,majd szedegetni
Mi asszem 30dbosat vagy 50eset vettünk és én szívok vele mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!