Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üveges bébiételből mennyit...

Üveges bébiételből mennyit adhatok 4 - 4,5 hónapos babának? A legtöbbet készítem neki - kivéve a sütőtök - a mennyiség miatt a bébiüveg a mértékegység

Figyelt kérdés

2 hóanpig anyatejes volt, azóta tápszeres, 3,5 hónaposan kezdtünk gyümölcslevekkel, most már a pépesebb dolgokat kóstoltamot vele, szerencsére nagyon jó étvágya van, de félek, hogy túl sokat adok neki.

Egyenlőre csak 1/2 üveggel merek neki adni egyszerre, de még enne. A védőnő 2 hét szabin van sajnos tőle nem tudok tanácsot kérni. Ti mennyit adnátok a babátoknak?

Segítségeteket előre is köszönöm!

2010. aug. 19. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Adj neki annyit,amennyit megeszik. A babák még nem esznek többet,mint amennyire szükségük van.Nem tudsz neki túl sokat adni.
2010. aug. 19. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már ismeri az adott ételt (többször kapott) és szívesen fogyasztja, akkor az egész üveggel odaadhatod, ha kéri. Mondjuk én többet nem adnék. Egyébként meg tényleg annyit eszik, amennyi jól esik neki.
2010. aug. 19. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen változó. Az én lányom mindig nagyon rosszul evett, max egy fél üveggel, de inkább csak a harmadát. A védőben meg dicsekedett egy anyuka, hogy az ő kisfia 2-öt is megeszik, meg is látszik, milyen jó súlyban van. Na, az én lányom még nála is kövérebb volt, ennyit erről. Aztán azt mondta a védőnő, hogy na persze, mert én még szoptatom igény szerint. Te adsz még neki tápszert nap közben is? Akkor elég a fél üveg is. Bár való igaz, hogy a babák még nem az evés öröméért esznek, ők még nincsenek elrontva. Ha kéri, adj még neki.
2010. aug. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!