Pampers premium care 1 es pelus / Pampers sensitive törlőkendőről tudnátok véleményt írni?
Figyelt kérdés
Ezt a kétféle terméket szeretném a születendő babámnak venni de nincs egyikkel kapcsolatba se tapasztalatom
Ha nektek van kérlek írjátok le nekem
Pozitív-Negatív egyaránt érdekel!
Előre is köszönök mindenkinek minden választ 😊
2021. márc. 26. 12:22
11/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zold pipa :)
2021. márc. 26. 13:47
12/18 anonim válasza:
Mindkettőt szeretjük. Nagy kiszerelésben vásárolva őket pedig az ára sem vészes, így nem is hajlok egyelőre az felé, hogy olcsóbbat próbáljak ki.
13/18 anonim válasza:
A pelus nagyon jó, nem ázik át, volt hogy 8 órán keresztül is bírta a nedvességet. Légáteresztő, sosem szokott kipirosodni a popsi. Nekünk a törlőkendő is bevált, szinte csak ezt használjuk. Szoktak rá jó akciók lenni, úgyhogy megéri többet venni belőle.
14/18 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc pelenkam és jó a torlokendo is. A pamperst kifejezetten szeretem, mert normálisan meg van csinálva, hogy mindig egy jön ki, nem ragadnak egymásra, nem kell szenvedni stb. Egy csomó annyira gagyi, hogy szenvedés vele az élet.
15/18 A kérdező kommentje:
Örömmel olvasom ,hogy ilyen jo velemennyel vagytok errol a termekrol 😊
Akkor oket fogom vasarolni a babanak 🤗
2021. márc. 26. 19:43
16/18 anonim válasza:
Pampers premium care pelenkátol nem voltam elájulva többször is átázott es nem a lába mellett hanem maga a pelenka pedig mikor pici volt minden etetés elött cseréltem neki. Az éjszakákat meg pláne nem bírta ki a pelenka. Dm Babylove pelenka vált be a legjobban nekünk
17/18 anonim válasza:
Én is ezt használtam,csak pozitívat tudnék mondani.Most hogy már nagyobb nadrágpelus,de maradt a pampers :D
Néha popsitörlőböl sudocremet veszek,az sem rossz csak nekem egy kicsit kellemetlen a szaga :D
18/18 anonim válasza:
17!
A sudocremet én sem ajánlom, túlságosan nedvesített és valóban rossz szagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!