Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csak enyit eszik?...

Miért csak enyit eszik? Kisfiam 10 napos és az evésével lenne egy kis gondom 2 2,5 és 3 óránként eszik de csak 10 15 percig ez jó vagy nem. Idegesít hogy nem fog hízni, hogy ijen keveset eszik.

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igazából az idő szerintem nem jelent semmit. Az én kisfiam az első nap amikor hazajöttünk 60 grammot evett 5 perc alatt. A védőnő nem hitt a szemének. Kérdezed meg a védőnőtöket,hogy nincs-e lehetőség rá,hogy néhány napra kölcsön adjon egy mérleget. Nálunk legalábbis így volt.
2008. dec. 4. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, ennyi idő alatt sokat tudnak ám enni.Az én kisfiam is 10 napos és megeszik 110-et is még kevesebb idö alatt is. Ne idegeskedj..
2008. dec. 4. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ez nagyszerű! 10-15 perc alatt egy baba magához tudja venni az adagját. A barátnőmnek a védőnője pl. azt tanácsolta, hogy ne hagyja 10 percnél tovább szopizni a kisfiát, mert annyi idő kb. a tényleges evés, a többi csak élvezkedés. A kisfia szép nagy gyerek, úgyhogy biztos nem éhezik. Nyugi, ügyes a babád!
2008. dec. 4. 19:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat megnyugtattatok hétfön kell mennem mérésre kiderül menyit hízott.
2008. dec. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!