4 honapos babad esti rutinja hogy alakult? Milyen az alvokaja?
3.5 hónapos baba
7 körül fürdés utána vacsi 8 -8:15 körül alszik. Most az elmúlt pár napban nem kelt fel és reggel 6-7 ig aludt, előtte volt egy pokoli hét amikor háromszor is ébredt éjjel de amúgy általában csak max egyszer .
Nappali alvás nem túl jó , néha csak max 3*20 percet ritkábban sikerül egy hosszabb és egy rövidebb alvás.
4,5 hónapos
Este fél8 és fél 9 között fürdik, attól függően a délutáni alvás meddig tart. Kb 2 órát bír fent lenni jókedvűen, a többi már csak nyüglődés lenne.
Este fürdés után cici félhomályban, alvás a kiságyban. Általában ilyenkor szépen elalszik. Eddig aludt este 8-9től, akár reggel 7ig is. Aztan pár hétig 5kor ébredt enni, de aludt utána 8-9ig, most egy hete 3kor eszik, de aztán alszik reggelig. Evés után pillanatok alatt visszaalszik, de mellettem. Imádunk összebújni.
Nappal vagy két nagyot alszik, vagy két picit és egy nagyot. A délutáni az mindig babakocsiban van, séta közben. Ez mindig nagy, kb 3-6ig tart.
2 vagyok
Annyit elfelejtettem, hogy nappal eddig nagyon szépen aludt, letettem és elaludt, pár hete viszont üvölt ha leteszem, így most felkötöm magamra kendőbe, így perceken belül elalszik és leteszem.
Ez nagyon jól leírja,de van rengeteg. Írd be keresőbe " alvási regresszió "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!