Éva. Angliaban a Fanny puncit jelent szlengben. Tudom magyar kislanynak, de barmikor sodorhatja a sors kulfoldre.
2021. márc. 22. 18:14
23/68 anonim válasza:
Fanni a dec 24. Névnap miatt..
Amúgy nekem Vica tetszik
2021. márc. 22. 18:16
24/68 anonim válasza:
Én 15 éve Angliában élek, de sosem hallottam ilyen kontextusban a Fannit...erre ott van a pussy vagy a kitty....
Számomra az egyik legszebb név a Fanni, igazi kis hercegnőnek való név
2021. márc. 22. 18:42
25/68 anonim válasza:
Az egyetem van egy Fanni nevű szaktársam. Nagyon okos,szép lány. Szerintem ha 1x lányom lesz,így fogják hívni.
2021. márc. 22. 18:46
26/68 anonim válasza:
A Fanni névről egy vidám, cserfes, minden nehézséget mosollyal fogadó nő jut róla eszembe, az a fajta, aki, ha pofon vágják, cserébe visszasímogat.
Ellenben az éva egy ármánykodó,alattomos nő az én elmémben
2021. márc. 22. 18:50
27/68 anonim válasza:
Az éváról olyan nő jut eszembe,aki mindent elkövet,hogy magára irányítsa a figyelmet,míg a Fanninak nem kell semmit tennie,mert különleges és felnéznek rá. Én így képzelem el egymás mellett őket
2021. márc. 22. 18:55
28/68 anonim válasza:
Csodás lesz, ha a kis Fanni 40 éves korára bálnaméretűre nő, és bajszos-dauerolt hajú-szőröslábú konyhásnéni lesz belőle. Mert hát ez is előfordulhat.
2021. márc. 22. 18:58
29/68 anonim válasza:
Utolsó,persze,hogy előfordulhat ugyanúgy,mint az Évával is.
Egyébként én is Fannira voksolok
2021. márc. 22. 18:59
30/68 anonim válasza:
Az Évával nem lehet mellélőni. Minden országban és kultúrában, (majdnem minden) vallásban elfogadott név.
Én is Éva vagyok, imádom a nevem felnőttként is, gyerekként Évusnak becéztek (illetve a szüleim most is). Örök klasszikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!