Mit tegyek hogy ne hagyja el a délelőtti alvást?
Az a baj a gyerekekkel, hogy ők nem olvassák a nagykönyvet 🤣🤣🤣 Ha nem álmos nem tudsz vele mit kezdeni. Törődj bele.
Az én fiam 1 hónapos korától 3×20 percet aludt. 6 hónaposan átállt 2×45 percre 10 hónaposan pedig 1×1,5 órára.
Nekik is más az alvás igényük mint ahogy nekünk is
Nem túl későn kel reggel? Az simán magyarázná.
Egyébként az a 1,5 év inkább 1-1,5 év között valamikor. Jellemzően akkor állnak át. Nálunk lányom volt mindig nagyon kicsi alvásigényű. 1 évesen állt át egy alvásra és kétévesen azt is elhagyta és úgy volt fent reggel 6-tól este 9-ig.
Mozgásfejlődése már 3 hónaposan beindult. Most tart ott hogy fordul mindkét irányba, tengelye körül forog, tolat, és kutyázik. Lehet más fog most jönni és azért?
Ugyanakkor kel mint eddig is, 7-8 között. De ha nem lenne álmos nem altatnám. Ásítozott és nyűgös volt már, azért akartam elaltatni.
Ha a gyerek nem alszik, akkor nincs igénye rá, kényzseríteni nem tudod, és eröltetni nem szabad.
El kell fogadni, hoyg nem minden gyerek egyforma, van, akinek igen kevés és van, akinek sok az alvásigénye
Szerintem átmeneti, rakd le aludni ahogy, eddig is.
Azért ez a másfél éves kor kicsit erős, a környezetemben kb. 1 évesen átszoktak az 1 alvásra, de nem 7 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!