Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hamarosan jön a Mikulás.7...

Hamarosan jön a Mikulás.7 hónapos babámnak mit vegyek?

Figyelt kérdés
Ti anyukák mit vesztek?
2008. dec. 4. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:

szia

sztem egy zizegős zacsit is nagyra értékel-maximum egy kis piskótát,babakekszet tegyél bele.nálunk most volt a szülinapja-de az ezer-féle játék közül a lufiknak örült a legjobban.jövőre már tehettek csizmát az ablakba-de egyenlőre elég egy mikulás-ének,vagy pl a kisfiam egy ajtódiszt-és egy szélcsengőt kapott a szobába-aminek nagyon örölt

2008. dec. 4. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet.
2008. dec. 4. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egy gyerekdalos cd-t veszek neki (holnap este), az tuti, mert zenemániás és valami apró játékot, és gyümölcsöket teszek a Mikucsomagba. Mi kitesszük a pici csizmát holnap este, és 6.-án reggel megnézzük. Már elég okosak, hogy ha nem is értik, de belemenjenek 7hónaposan a játékba. :) Az én lányom még a dvd-éknek, színes kézbevehető könyveknek is nagyon örül :) Nekem is gyerekkoromból a könyvek maradtak meg leginkább emlékeimben és a kazetták.
2008. dec. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!