Hogyan vagy mivel moshatnám ki a kiságyban lévő szivacs matracot?
én már mostam matracot kádban.
a következőképpen.
a száritót kinyitottam elsőnek az ablakhoz toltam
alá egy vastag réteg anyag mert csöpögni fog igy is.
aztán a kádba engedj meleg vizet és tegyél bele folttisztitót meg szappan legyen kéznél.
tedd bele a szivacsot és locsolgasd a tisztitós vizzel meg dörzsöld a szappannal sokáig tart.
aztán felülről kezdd el vagy tekerni és úgy nyomogatni a vizet vagy más módon a tenyered élével kinyomogatni a vizet belőle.
aztán vidd oda a száritóhoz és napsütésben száritsd meg. nyomogasd még közben ha ránézel mert ha a közepén marad viz akkor berohad és büdös lesz
jó ha van valaki még otthon mert baromi nehéz lesz vizesen ha babát vársz a kifacsarást meg a cipelést hagyd másra.
Szia.Egyszer én is feltettem itt egy kérdést,mert ezzel a módszerrel amit írtatok 3 napig száradt a szivacsmatracunk,pedig apával ketten csavargattuk állandóan.Itt azt ajánlották,hogy mosógépbe centrifugáztassam ki nyugodtan,nem lesz baja és hamar megszárad.Azóta nem mostam még,így eredményt nem tudok mondani,de belinkelem a kérdésem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!