Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A comb melyik részébe kapta a...

A comb melyik részébe kapta a babátok az oltást?

Figyelt kérdés
3 vakcinán túl vagyunk , de mind háromat más helyre kapta.Az elsőt a térde fölé pár centivel, a másodikat oldalt kb fele combján , a harmadikat pedig a combja tövébe.Tudom , hogy lényeg hogy izomba menjen , de nincs meg az ideális hely?Ráadásul mindegyik nagyon csúnyán belilult és bedagadt.
2008. dec. 4. 11:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Az én fiam minden oltást oldalt a combja közepébe kapta és soha nem volt semmi gond a szuri helyén.Mindíg én szoktam lefogni a lábát,hogy tutira ne tudja elmozdítani.A dagadásra nekem a borogatást és a Phenilbutason kenőcsöt ajánlották.Sztem azért ez a dokin is múlik,mert nálunk a másik körzeti orvosra sok anyuka panaszkodott már,2 hete a phneumo oltáskor mesélte az egyik,hogy amikor a másik doki adta az oltást a gyerekét hetekig hordta a gyerekorvoshoz olyan csúnya lett a tűszúrás helye.
2008. dec. 4. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!