Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 10 és fél hónapos kisbaba...

Egy 10 és fél hónapos kisbaba miket ehet már? Hogy néz ki egy napi étrendje, mennyit eszik egy nap, mennyit alszik? Mennyi egy adag kajája? Reggel este, általában 10 és 15-kor is, de csak kevés.

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 10:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi! Lehagytam a végéről, hogy szopi van reggel és este. :)(
2008. dec. 4. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia ő már szinte bármit kaphat, csak fokozatosan.

Az én gyerekeim a töltött káposztát már 6 hósan megették. Persze a káposztát nem :)

És szerették.

2008. dec. 4. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:

szia

az én kisfiam nem sokkal idősebb

nem irtad mikor kel.sajnos az enyém elég korán.6-fél 7 és anyatejet kap. utána mi tornázni,zenebölcsibe megyünk.ált.ban én ott etetem meg 10 körül.ilyenkor gyümi,tejtermék.-túró,kefir,joghurt,stb-utána alvás1ig,majd ebéd.főzelék-lassan bármit ehet-de egy csomó recept van fent a neten.séta,játék.4-5ig megint alvás.5-fél6uzsi.nekem du nem nagyon akar enni-én banánt adok,mert azt bárhol,bármikor eszi-de lehet főzit is.fél8-8 fürdés-és tejcsizés.

remélem segitettem

2008. dec. 4. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:

A második anyukának: az én babám napirendje is ugyanez. :)

Csak én még ebéd után kb fél 3 felé adok neki egy kis tejbepapit, hippes.

Eszik gyümiből: alma, őszi és sárgabarack, banán, körte, szilva, mandarin.

Zöldség: krumplit mindenhez adok,répa, brokkoli, spenót, karalábé, mostanában nem kéri a céklát, paradicsomot, sütőtököt, borsót pedig eddig megette. Fokhagyma hagyma.

Csirkehús és csirkemáj.

2008. dec. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!