Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós elsö babás anyukák...

Hasfájós elsö babás anyukák hogy haladtok a házimunkával? Nektek is megmondják a tutit?

Figyelt kérdés

Nekem anyósom mondta a babamrol hogy oh ez nemis hasfájás mert az ö gyereke is hasfajós volt, és többet sírt, és ö ilyenkor már főzött és mindent csinált.

Én sajnos örülök ha a babamtól enni tudok és összeszedni a konyhát..

2021. márc. 11. 17:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Nagyon hasznos válaszok!!!

Pont ezt ugatjak a fejembe hogy hagyjam sírni még nem szabad felvenni , meg hogy ö ilyenkor 2hónaposan már a kertet is rendezte.

Az elején még elis hittem, de egyszer belegondoltam hogy nem is lehetséges. Mondtam a férjemnek micsoda hazugság, mert ö ősszel született, és tavasszal nem 2 hónapos volt hanem 7-8hónapos .

A másik amit mondani szokott hogy a házba ilyenkor már mindet tudott csinálni.

De ha elmegyünk hozzájuk meg minden csupa kosz és pór van mindenhol.

Akkor minek dicsekednek amikor még most sem tud helytállni gyerek nélkül..??

2021. ápr. 12. 11:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírás , fogalmazás miatt, siettem , értsd jól😉
2021. ápr. 12. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kamuznak :) én is bármit meg tudnék csinálni, ha hagynám sírni szegényt, vagy éhezni, mert ugye 3 óránként van kaja, aki ott van ott van, aki nem az úgy járt. Ne foglalkozz velük, meg tényleg meg kell nézni, ki is mondja, akinek eleve más fogalmai vannak a tisztaságról, mint neked, az könnyen beszél.
2021. ápr. 12. 12:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó teljesen igazad van.

Szépen megfogalmaztad !

2021. ápr. 12. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A 13.válaszoló totál jól írja!

Az én fiam egy hónapos, nem hasfájós, éjszaka csak 2x kel, napközben is sokat alszik, de sehogy nem állok a házimunkával. Pedig azelőtt minden mindig pöpecül fel volt nyalva. Elkezdek vasalni vagy főzni pl., felkel és nyöszörög, akkor persze felveszem, szopi, séta a házban, stb. Ébren fekve nem marad meg, csak kézben, pihenőszékben nagyritkán. Szinte mindig mindent félbe kell hagynom. Ezért nem haladok a házimunkával normálisan. Nem panaszkodosképp, de ez az oka annak, ha kicsit úszik a ház :D

2021. ápr. 13. 08:18
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Egy másik kérdésnél le mertem írni, hogy néhányan azért tudnak baba mellett "mindent" megcsinálni, mert nem valami igényesek. Egyből le lettem hordva, hogy nem elég, hogy életképtelen vagyok, még leszólom azokat az anyukákat, akik megoldják baba mellett a házimunkát... Akinek annyi a házimunka, hogy felsöpör meg rendet rak(ezt ott le is írta egy válaszoló), annak nem nehéz "mindent" megcsinálni... Jó itt olvasni, hogy nem csak én látom így.
2021. ápr. 13. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!