Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezeket már tudnia kéne vagy...

Ezeket már tudnia kéne vagy sem? Gyerekorvoshoz csak a jövő hónapban megyünk.

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam, de még nem próbálkozik a kanállal evéssel, nem tud pohárból inni, úgy sem hogy én tartom. Valamint hiába van bébitaxink meg kismotorunk, nem tudja használni. Kellene ezeket egyáltalán már tudnia? Csak kíváncsi vagyok. Köszi
2010. aug. 18. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én babám 14 hónapos és ezekből még csak a pohárból ivást tudja. Magától még nem eszik, szerintem ez még nem is probléma ebben a korban. Járni még nem jár igazán, ezért a motort sem tudná használni. De a motor meg a taxi nem is kötelező játékok, mi van akinek egyáltalán nincs ilyen? Lehet egyszerüen csak nem érdekli a kisfiadat,
2010. aug. 18. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
babám 18hónaposan kezdte.
2010. aug. 18. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi okod az aggodalomra.Sógornőm kisfia is kb 17-18 hónaposan kezdett inni önállóan pohárból,és evőeszközzel enni.Egyébként meg szuper okos kiskölyök.

Ha cumisüveget használ a gyermek,általában nehezebben tanulnak meg pohárból inni.

A kismotort is gyermeke válogatja.Lányomat sem érdekli,1-2 métert megy vele aztán leszáll.Ő most 16 hónapos.

Szerintem nem vagytok még elkésve semmivel! :)

2010. aug. 18. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

:-). az evést erőltesd egy kicsit, még ha maszatosan és nem hatékonyan, de valamelyest egyen kanállal. motorozás: páros lábbal hajtást kb. 2 évesen, felváltva lábbal hajtás kicsit később -vagy jóval később akár biciklizésig).

pohárral csak nyugi, az elég nyűgös kérdés. nagyon meg tudnak ijedni, ha félre szalad.

nem tudom miért az enyém hamar megtanulta mindegyiket, de motorozni csak felváltva lábbal tud, párossal egyáltalán. nem.

2010. aug. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!