Ezeket már tudnia kéne vagy sem? Gyerekorvoshoz csak a jövő hónapban megyünk.
Szerintem semmi okod az aggodalomra.Sógornőm kisfia is kb 17-18 hónaposan kezdett inni önállóan pohárból,és evőeszközzel enni.Egyébként meg szuper okos kiskölyök.
Ha cumisüveget használ a gyermek,általában nehezebben tanulnak meg pohárból inni.
A kismotort is gyermeke válogatja.Lányomat sem érdekli,1-2 métert megy vele aztán leszáll.Ő most 16 hónapos.
Szerintem nem vagytok még elkésve semmivel! :)
:-). az evést erőltesd egy kicsit, még ha maszatosan és nem hatékonyan, de valamelyest egyen kanállal. motorozás: páros lábbal hajtást kb. 2 évesen, felváltva lábbal hajtás kicsit később -vagy jóval később akár biciklizésig).
pohárral csak nyugi, az elég nyűgös kérdés. nagyon meg tudnak ijedni, ha félre szalad.
nem tudom miért az enyém hamar megtanulta mindegyiket, de motorozni csak felváltva lábbal tud, párossal egyáltalán. nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!