Miért remeg néha a baba álla?

Fázik.
Nekem eddig kétszer csinálta, az egyiknél vizsgálaton voltunk, és megkértek hogy vegyem le róla bodyig a ruhát, és kifejezetten hideg volt ott. Akkor vacogott így illetve nem olyan rég babakocsiban voltunk, és hiába, volt bundazsák stb olyan dermesztő szél fújt, és akkor is remegett a szája. Oda adtam neki a sálam extra takarónak a nyaka köré és nem vacogott tovább.

Kislányom is csinálta,decemberi születésű
És neki is attól volt,hogy fázott
Mutattam dokinak is,és mondta jobban öltöztessem fel

Nekem mindig cicizés közben remegett az álla, fázni nem hiszem, hogy fázott, akkor mindig 1 takaró alatt voltunk(fekve szoptattam, császáros előzmény miatt így tanultam, kényelmesebb is volt).
Alapjaraton sosem remegett, mindig kizárólag evés közben mielőtt elaludt volna. Sokáig csinálta, de nem kérdeztem sem gyermekorvost,sem védőnőt róla.

Nem hiszem hogy fázik, az enyém is csinálja, de cicizés közben, vagy ha cumizik, de volt már hogy csak úgy simán..
Az idegrendszeri érés miatt remegnek, ugyanúgy a keze, lába is remeghet. Ez nem a fázás miatt van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!