Mennyit költöttek a babára amíg megvettétek a fontosabb dolgokat?
Babakocsi, légzés figyelő, babamonitor, babahinta, hordozó kendő, babaágy, pelenkázó ill.ha van mas ezen kívűl amit esetleg kihagytam.
(A peluson,tápon és a ruhákon kívül)

Babakocsi 110e Thomas Monoe
Légzésfigyelő 23e Baby Control 2lapos
Kamerás bébiőr 29e TrueLife
Babahinta 20e
Babaágy pelenkázóval 50e
Kókuszmatrac 10e
Lepedő 2db 4e
Kis takaró 2e
Rácsvédő 8e
Textilpelenka 10 db 3e Sima fehér
Cumisüveg szett 7e MAM
Cumi 1e
Hordozókendőt nem vettünk
Mi ezt nem egyszerre vettük meg,hanem aprajával
Plusz ruhák,pelus

Táp miért is kéne? :)
Pelenkázó nem kellett, olyan a kiságy.
Baba hinta is minek? Max kipróbálni kell, venni felesleges, mert lehet nem szereti.
Baba monitor is minek?
A legzesfigyelo szól ha baj van, amúgy meg nem vagyok süket és nem másik ingatlanban aludt.

1.válaszoló vagyok
Emeletes házban lakunk,mig nagyon pici volt,lent aludt a nappaliban,mikor már nagyobb 6 hó akkor fent,és nagyon jó volt a kamera,hogy láthattam,miközben főztem,vagy takarítottam,vagy bármit csináltam
Most 15hós,mai napig használjuk,én szeretem
Valaki vesz,valaki new
Kiságy nekünk 60×120as,és külön van a pelenkázó szekrény, amit késöbb bármire használhatunk
Táp azért kell,hogy a baba ne éhezzen,ha nincs elég tejcsi
Kislányomnak 2 hónapig anyatej,plusz tápszer kiegészítés,majd 2 hónaptól ugy beindult a tejem,hogy 13 hós koráig szoptattam

Szóval kb olyan 300-350e ft,ha mindenből újat veszel
Ebből az árból le lehet faragni,ha használt ágyat,vagy használt babakocsiu veszel
Sőt, mi sok sok ruhát kaptunk,50-56-62-74 es méretben annak is örültünk,kaptunk hivataltól 50e ft támogatást,azt mindet pelusra költöttük
És ha kellett új ruha,akkor azt aprajával megveszegeti az ember
Hamarosan érkezik a kistesó,ő is kislány
Épp a ruhákat szelektálom,ami nincs elhasználódva,agyon mosva,azt örökli a tesó,de kap új ruhákat is,és igy szinte a peluson,popsitörlőn kivül,mást nem nagyon veszek

Kb 200ezret, de nagyon figyeltem az akciókat, kivártam ha kinéztem valamit és volt, amit használtan vettünk.
A legdrágább a 3in1 babakocsi volt 95 helyett 59ért sikerült elhozni az utolsó darabot, ami ilyen összeszerelt kiállított darab volt a boltban egy kifutó szériából.
Második legdrágább a légzésfigyelő 2 lapos + bébiőrrel 40 volt használtan.
Babahinta 15000
rezgő pihenőszék 6000
Álványos pelenkázó, aminek az alja fürdőkád 16000
Forgó macik kiságy fölé 10 körül
Mellszívó volt szintén 10 körül.
A többi ilyen apróbb dolgok, takarók, pelusok, kozmetika, lázmérő.
Kiságyat kaptunk, ruhát kaptunk sokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!