Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok cumit vagy nem?...

Használtok cumit vagy nem? Miért? Miért döntöttetek így? Ha használtok akkor mikor és hogyan?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekünk sincs cumin,mikor elkezdte szopizni az ujját próbáltam neki,de állandóan kiköpte.Az ujjszopás megmaradt olyan formában,hogy alvásnál 5-10 percig (míg elalszik)szopizza,utána már nem.13 hónapos ha fent van sosem szopja az ujját,csak így altatja magát.Remélem nem lesz gond ennyiből.
2010. aug. 18. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem használtunk.Én is pótszernek tartom,ami kiváltható egyéb módon.4 gyerekem van,sosem szopták az ujjukat sem.Nem ítélem el aki használ,az az ő döntése,ez meg az enyém.:)
2010. aug. 18. 16:54
 13/17 anonim ***** válasza:
A kismama csomiba is volt egy és vettünk egy cseresznye alakút is.Az első hónapban talán 2x volt a szájában 2 másodpercig,aztán későbbiekben sem kellett.7 hónaposan úgy játszik vele,mint a többi játékával.Nem kell neki, ő döntött így.Én nem bánom.Az ujját nem szopta,de rágta egy kicsit a kezét,de kb annyi ideig,mint minden más játékát.Örülök neki.
2010. aug. 18. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

Aki pótszernek tartja: mit kezdtek egy gyerekkel, aki élete első 3 hónapját végigüvölti hasfájás miatt, és csak a cumi nyugtatja meg? se cici, se ringatás, se hasmasszás, zse espumisan, se semmi....és a továbbiakban már nem lehet róla leszoktatni, max. erőszakkal?...

csak egy költői kérdés. mert pl. nálunk pont ez volt a helyzet, nem pótszer gyanánt adtam, hanem semmi más nem vált be. azért mégis fontosabb, hogy ne üvöltsön szegény, mint hogy ne legyen cumija...dr spock írja vhol, hogy a szopó mozgás eltereli a figyelmét a fájdalomról valamelyest.

2010. aug. 19. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

13.04:Az ilyen válaszok miatt durvulnak hajtépéssé a normálisan induló eszmecserék.Eddig mindenki kulturáltan leírta,h adott azért mert,nem adott azért mert.Nem volt semmi olyan amin meg kéne sértődni.Én vagyok az egyik aki pótszernek tartja,és engedelmeddel megtartanám a saját véleményem,akkor is,ha más mint a tiéd.És ajánlom figyelmedbe az utolsó mondatomat,miszerint nem ítélem el azt aki ad,mert az az ő döntése,ez pedig az enyém.

Nem tudom miért hiszik azt néhányan,h ha egy vélemény nem egyezik az övékkel ,akkor az támadás ellenük,amit azonnal meg kell torolni.

Nem vagyunk egyformák.

Hál istennek.:)

2010. aug. 19. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
azért vettem támadásnak, mert az. mert ha te ezt pótszernek tartod, akkor nyilván magadban azt gondolod arról, aki mégis ad cumit, hogy lustaságból, pótszernek adja, ahelyett, hogy kiderítette volna a baba igazi baját, magyarul: szar alak, nem való anyának. de azt gondolod magadban, hogy nem tartozik rád, ha valaki szar anya, ő baja, csak szegény baba , jaj, pótszert kap. csupán ezért.
2010. aug. 20. 12:52
 17/17 anonim ***** válasza:

válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 14:32 vagyok

Az én gyerekemnek is ugyanolyan problémái voltak (13:04-es), még sem fogadta el a cumit. Csak sírt és sírt.......

Kibírtuk, bár tényleg a gyerek saját döntése volt, de tényleg jól döntött.

Az meg, hogy ki mit gondol magában........ te például ítélkezel (magad felett:"magadban azt gondolod arról, aki mégis ad cumit, hogy lustaságból, pótszernek adja, ahelyett, hogy kiderítette volna a baba igazi baját, magyarul: szar alak, nem való anyának".) és azt gondolod tudod, hogy mások mit gondolnak.

Én jó anyának tartom magam, még ha más nem is így gondolja.... És ennyi!!

Nem vitát akarok gerjeszteni, de mindig van aki csakazértis megmondom embert játszik...... Oké, lehet, de fogadd el mások véleményét is.

2010. aug. 20. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!