Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megtörténhetne az, hogy ha a...

Megtörténhetne az, hogy ha a kórházban elcserélnék a babádat egy másikra, akkor nem vennétek észre h nem hasonlít rátok és ő nem a ti babátok?

Figyelt kérdés
Nem azon van a hangsúly h megtörténhet e az elcserélés!De sztem annyira hasonlítanak a kisbabák apjukra-anyjukra,h én nem tudom elképzelni h hogy nem lehet észrevenni h más babája.A múltkor láttam egy ilyen filmet,igaz történet volt,és elgondolkodtam ezen.
2010. aug. 18. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem megtörténhet még ha nagyon kicsi rá is az esély.az én fiam és olyan mint egy kakukktojás,a szőke hajával,kék szemével barna bőrével,de rengeteg más vonása a mienk,de ha mégsem sem érdekelne,őt már soha senkinek nem adnám.bárki tévedett is.bárki vinné is.
2010. aug. 18. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én babám tiszta magzatmáz volt, alig látszott ki két szem olyan maszatos volt. A szobatársak babái sokkal tisztábbak voltak, szóval nem igen volt összecserélhető.de szerintem amúgy sem tudtak volna becsapni más gyerkőcével.
2010. aug. 18. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem egyszer elcseréltek szoptatásnál. Volt egy másik kislány is, ugyanaz volt a neve, mint nekem és őt vitték ki helyettem anyukámnak. Feltűnt neki egyből, hogy nem én vagyok ott, mert a másik babának szőrösebb volt a keze :D
2010. aug. 18. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Barátnőm mikor ment a babájáért, akkor egy másik volt a kisfia kiságyában, egy kislány, a nővérek rossz helyre tették. Egyébként mikor először odahozták, hajnal volt, sötét a szobában,én nem nagyon tudtam szemügyre venni, altatásban szültem....
2010. aug. 18. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem intenzívre került a kislányom egy naposan. Mikor már 3 napos lett másik babát raktak az ágyába, őt pedig új helyre költöztették. Én mentem be a szoptatási időben, hogy megetessem. Álltam a régi ágya előtt, néztem, néztem. És olyan furcsa érzésem volt, de nem tudtam megmondani, hogy miért. Aztán jött a nővérke, és röhögve mondta, hogy Anyuka az ön lánya, két ággyal arrébb fekszik. Szerintem először felvettem volna a gyereket, és kb. a szoptatás elkezdésére jöttem volna rá, hogy nem az enyém. Pedig nem is hasonlítottak olyan nagyon. Csak hát még nem ismertük egymást olyan nagyon sajnos.
2010. aug. 18. 14:32
 16/17 Victory82 ***** válasza:
Sziasztok!Nekem anyukám mesélte,hogy amikor én születtem,a szobatársának odahoztak egy másik babát,hogy szoptassa meg!Ő mondta,hogy ez nem az ő gyereke,a nővérek pedig váltig állították,hogy az ő kislánya.Aztán kiderült,hogy tényleg egy másik kislány volt.Még jó,hogy az anyuka észrevette!
2010. aug. 18. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem ez nehez lett volna, mert 2 felver gyerekem van. :)
2010. aug. 19. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!