Akik a gyednél (max gyedre lennék kíváncsi) kértek adójóváírást azoknak adóbevalláskor kellett befizetni valamit (úgy értem, hogy vissza daót)?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:26
1/3 anonim válasza:
Nem. Bár a kérdést nem teljesen értem. ha jól van számfejtve a gyeded, nem kell visszafizetni.
2/3 anonim válasza:
Én sem értem. A max gyedhez kapcsolódó adójóváírás is benne van a határban, annál több nem lehet a fizetendő. Valamit fizetned kellett? Akkor lehet a bérszámfejtő valamit elszámolt.
3/3 anonim válasza:
Nekem figyeli rendszer(munkahelyem kifizetőhely) és ha túllépem leállítja, tavaly sem kaptam novemberben, decemberben.
Ez a fizetésemnél is így volt.
De már nem sokáig kell ezzel foglakozni, mert jóságos és nagylelkű kormáyunk el fogja venni az a adójóváírást.
A 2011-re tervezett adóváltozásokban szerepel az adójóváírás megszüntetése is.
Hiába csökken majd az adóm (18-ról 16%-ra), jó pár ezer forinttal kevsebbet fogok kapni, mivel akkor már nem leszek gyed-en.
Hogy roh...nak meg:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!