Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen baba tornát ismertek...

Milyen baba tornát ismertek Kecskeméten amit nem sír végig a baba?

Figyelt kérdés
Feszes izomzat miatt kéne, csak az egyik irányba tud forogni. Dévényesnél voltunk, ha nem muszáj akkor többet nem.
2021. márc. 3. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ordít a gyerek, az épp azt jelzi, hogy használ a torna.
2021. márc. 3. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen sajnos. Ha ehhez érzékeny a lelked, akkor ne vidd. Keress konduktort, de nincs rá biztosíték, hogy attól nem fog ordítani. Már az is lehet, hogy attól ordít, hogy más hozzáér és akarata ellenére hajlítgatja, nyomkodja, nem is kell hogy fájjon.

Én ha szükséges, vinném, még ha ordít is, mivel tudom, hogy hosszútávon ez használ és könnyebb ebben a korban korrigálni bizonyos dolgokat, mint később.

2021. márc. 3. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a Dévény nagyon jó!

Az én lányom is üvöltött az első alkalommal, majd mindig egyre jobban bírta. Kb a 4 alkalommal már csak a végén sírt, de azért, mert elfáradt.

Gyönyörűen rendbe tette a dévényes.

2021. márc. 3. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Garáné Rendek Anita. Csak ajánlani tudom. Hozzájártunk,hipotonia miatt. Nagyon kedves,lelkiismeretes es ugyes :)
2021. márc. 3. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
El kell fogadnod, hogy az egészségügyi beavatkozások, terápiák nem mindig kedvére valók a gyermekednek. El lehet dönteni, mi fontosabb: kibírni azt a néhány alkalmat, vagy hosszú távú egészségügyi károsodással számolni. A döntés a tiéd, mivel a te gyereked.
2021. márc. 3. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én baloldalt feszes fiam is végig üvöltötte a Dévény tornát, majd az ultrahangos kivételével a kórházi kezeléseket is, az is gyógytorna és masszázs volt. Ez ilyen. Megvisel, hogyne viselne meg. Viszont az eredményért megéri. Én sajnos későn kerültem el a dévényes hölgyhöz, csak úgy, hogy már az asztalra kellett csapnom. A gyermekorvosunk inkompetens. Így sajnos a feszesség miatt csak lábujjhegyen járt, be volt feszülve az achilles szalag teljesen. A dévény nem is lett elég, ezért a kórházi kezelések és a sok sírás. Bárcsak előbb ordította volna végig a dévényt, akkor már alapból jól kezdte volna használni a lábát. Mert működik. Bírd ki, kérlek, ne járj úgy, mint mi.
2021. márc. 4. 13:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es válaszoló! Tudnál adni telefonszámot és hogy mennyibe kerül egy alkalom?
2021. márc. 5. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze,privátban elkuldtem :)
2021. márc. 5. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!