Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez lehet depresszió?

Ez lehet depresszió?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem, sajnos komplikációkkal, de a fiam szépen fejlődik, egészséges, de sok vizsgálaton estünk át. Idáig nagyon nyugodt baba volt, de mostanában nagyon nyűgös lett, sírdogál,este nehezen alszik, ha elalszik sokat "vergődik" álmában és dörgöli folyton a szemét, arcát. Csúnya ekcémás börkiütései vannak, nem tudjuk mitől, de az egész arca piros foltos olyankor. Kezeljük, de mindig visszajön, nagyon bosszant, a szteroidos krém sem használ, folyton visszatér. Ezen kívül állandóan nyáladzik, rágja az ujját,fehéredik az ínye(fogzik?). Ha lerakom rendszerint sír. Én meg néha már sírok vele, mert fogalmam sincs mi baja. Ha már reggel meglátom, hogy piros az arca kiborulok. Mi rosszat ettem megint? Már ott tartok, hogy tejem sem lesz szoptatni, annyit idegeskedem. Nem iszom, eszem megfelelően,tömöm magamba a vitaminokat. Csomó mindent nem eszek, mert belémverték, hogy biztos a tejbe ment valami allergén, ami okozza(kakaó, tejtermék). Már ott tartok, hogy hagyom a fenébe a szoptatást. Ezen kívül fáradékony vagyok, fejfájós és sírós. Nehezen viselem, mert nem tudom mi a baja a gyereknek. Férjem este 6 kor esik haza, kb 3 órát tud naponta segíteni, dolgozik sokat.
2021. márc. 3. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A babád fogzik, érik az idegrendszere. Felfedez apránként,jobban figyel. Több ingert vesz fel és peóbál feldolgozni, ami azért megterhelő ám számára.

Ekcéma. 3 gyerekemből mindhárom ekcémás ebből 2 atópiás. Valószínűleg melege van azért pöttyösödik ki az arca. Melegkiütés megy át ekcémába. Nekünk is ez van. Megnyugtatlak 6 hónapos koráig ez kifog jönni. Melegben rosszabodik hidegben kisimul visszább húzódik.

Egyél rendesen.

Nem csináltál semmit sem rosszul.

2021. márc. 3. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Ez hülyeség, hogy amiatt ekcémás, mert te eszel valamit. Nem ez a sima tejkiütés, ami jön-megy? Az én fiam is néha tiszta piros volt, de eszembe nem jutott emiatt sírni. Ha lerakod, azért sír, mert egy háromhónapos kisbaba. Kösd magadra. Szerintem túlaggódod, jó lenne, ha apukája többet átvállalna és te pihenhetnél 1-2 órával többet.
2021. márc. 3. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekunk is atopias ekcemat mondott a rokon borgyogyasz, bar latni nem latta a gyereket. Fogalmam sincs mi valtja ki, lovela baby vel mosok mindent, odafigyelek, vettem direkt

La rose posay atopias ekcemara valo kremet, furdetot, nem olcso, ma megint amint behoztuk a felfutott, meleg szobaba rogton bedurrant. Nem sima tejkiutes, csunya ekcemas foltok, a labaim, kezein is kijottek, ahogy pancsizott. Mar megijesztettek, hogy tejfeherje allergia tunete is lehet. De ezen kivul mas tunete nincs,nem hasfajos es normal a kakija is.. Lehet tulaggodom, de nagyon bosszant, hogy nem tudom mi okozza, igy tenni sem tudok ellene. Koszonom a valaszokat!

2021. márc. 3. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyász nem diagnosztizál látatlanban. Az én anyukám is az, mégse mondja meg hasraütve, mi a gyerek baja, míg nem látta. Ha ennyire aggódsz, vidd el igazi bőrgyógyászhoz.
2021. márc. 4. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!