Érdemes 6 hónapos babával Télapó ünnepségre menni?
Figyelt kérdés
Első babóm és nem tuom értékelné e. Ti mikor vittétek2008. dec. 3. 19:22
1/7 anonim válasza:
6 hónaposan? Dehogy, még egy évesen sem tudná sem felfogni sem értékelni. ÉN úgy két három éves korában vinném.
2/7 anonim válasza:
Dehogynem érdekli. Persze nem úgy, ahogy egy nagyobb gyereket, de érdekli minden új, szép, színes dolog.
Lányom már megkapta az első csomagot, nagy volt az öröm:-)
De persze később fogja "értékelni" az ünnepet.
3/7 anonim válasza:
Én is voltam Mikulás-ünnepségen a babámmal. Ő egy hét múlva lesz hét hónapos. Lehet, hogy nem értékeli, de érdekelte, tetszett neki. Szerintem vidd el!
4/7 anonim válasza:
Sztem se érdekli extra módon,csak annyira,mint minden más,ami új,színes,mozog stb.Attól még elviheted.Értékelni még nem tudja,jövőre ilyenkor már talán igen.2 gyerekes anyuka
5/7 anonim válasza:
Én biztos elvinném. EL sem hinnéd mennyi mindent tud élvezni egy 6 hónapos, és mennyi mindenre emlékszik... Jövőre már ismerős lesz a Mikulás. Ha csak a zacskó csörgése fogja meg, már megérte.....
6/7 anonim válasza:
Mi épp holnap megyünk, 6,5 hós a lányom. Felfogni még nem tudja, de biztosan nagyon érdekli, hiszen ott sok gyerkőc van, színes csili-vili minden, úgyhogy tuti leköti. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...elvittem és nagyon élvezte a műsort a dalokat játékos mondókákat :) A Télapóval meg nagy haverok lettek
2008. dec. 4. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!