mindenhol azt olvasom es mondjak hogy a gyerek 6 honapos de legalabb 17 koraig csak anyatejet kapjon, a pici fiam 3 honapos es 3 hetes most 7800 gramm es 63 cm, a rokonok azt mondtak ra hogy kover tuletetem, a doki meg hogy anyatejjel nem lehet tuletetni.
adjak neki teat ? egy szopcsi helyet?
Van tejem boven, teny es valo hogy jo kis hurkai vannak de egy baba ugy szep azt mondjak, de nem dagi szerintem a szeme nincs benove stb..
adjak neki teat?
2008. dec. 3. 17:21
1/8 anonim válasza:
Szopi helyett semmiképp ne adj teát,csak ha itatnád napközben,az más, de szopi helyett ne.Azért eszik annyit amennyit,mert szüksége van rá,éhes,had egyen,főleg hogy van tejed,irigyellek.
2008. dec. 3. 17:23
2/8 anonim válasza:
Az én véleményem az,hogy ne adj neki teát.Főleg úgy,hogy egy étkezést váltasz ki vele és még tejed is van bőven.Majd ha sokat fog mozogni,mászni,stb,nem lesz olyan hurkás.Ne foglalkozz az okoskodó rokonaiddal.Ha én is hallgattam volna rájuk,már 6 hónaposan rég pörköltöt meg pacalt enne.:)
2008. dec. 3. 17:27
3/8 anonim válasza:
Szerintem se adj neki teát, főleg meg ne szopi helyett. Nincs még rá szüksége max. ha hasfájós, de akkor se szopi helyett teáztasd. Neki annyi mennyiségű tejcsire van szüksége, amennyit eszik, ha kéri adjad neki. Tényleg nem lehet túletetni anyatejjel. Szoptasd csak bátran, amilyen gyakran ő kéri.
2008. dec. 3. 17:30
4/8 anonim válasza:
Szia,
Az én babám 3, 5 hós, és 8300gramm, néha nekem is eszembe jut, hogy vizet adjak neki, /mert a teára rászokhat és éjszaka is követelhet azt/de mindig elvetem a témát.Ahogy mászni kezdenek lefogynak, legaláébb nem lessz csont sovány..anyatejes szintén
2008. dec. 3. 17:36
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom hogy megerositettetek abban hogy szoptassam nyugodtan.
En is azt akarom csak ha az eber egyutt el mas generacioval akkor elobb utobb besokal mar kezdtem elbizonytalanodni hogy jol teszem e?
de akkor cicizunk ezerrel tovabb :o)
2008. dec. 3. 17:42
6/8 anonim válasza:
az én babám is 3 hónapos, 6750 gramm dupla hurkás a combja, a karja, a kis csuklóján kis "hájmandzsetta" van. És így gyönyörű!!! Ne foglalkozz senkivel, csak szoptasd büszkén, olyan kevesen teszik ezt. Ez a legjobb, amit adhatsz neki. Persze a szereteteden kívül.
2008. dec. 3. 17:44
7/8 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok, át tudom érezni a problémádat, ha az én anyámon múlna, akivel együtt lakunk már nem szoptatnám de nyomatnám neki a negyedes tejet, meg a tejbegrízt... csak határozottan utasítsd el az ilyen ötleteket! Fél éves korig csak anyatej! :)
2008. dec. 3. 17:47
8/8 anonim válasza:
A hurkás babák a legszebbek!!! Sajnos, amint mászni kezdenek oda lesznek a hurkák...:-DD Teát én sem adnék neki, nálunk csak akkor van 3-4 korty tea, ha csuklik és nem bírja abbahagyni, vagy ha 2 etetés közt türelmetlen lenne. Mondjuk nekük be kell osztani a tejcsit. Szopi helyett még véletlen se adj teát!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!