Átszoktattátok a babátokat az egyszeri alvásra vagy magától tért át? 11 hónapos a babám, napi kétszer (délelőtt és délután) alszik 1-1 órát. Van aki szerint át kéne szoktatnom.
Figyelt kérdés
Én úgy tartottam eddig hogy a gyerek igényeihez alkalmazkodom, de most elbizonytalanodtam.2010. aug. 17. 20:32
1/7 anonim válasza:
elvileg 1 éves kor körül szoknak át az egyszeri alvásra. A lányom 13-14 hónapos volt, mikor csak délbe aludt.
2/7 anonim válasza:
Nálunk is kb 1 éves kor körül állt át a napi egy alvásra magától.
De ha 2szer aluda az sem lenne gond, majd ő alakitja.Mondjuk bölcsi (már ha lesz) előtt azért elkezdeném szoktatni de sztem addigra átáll ő saját magától is.
3/7 anonim válasza:
Én csak az éjszakai felkelésekről szoktattam le őket,még pici korukban. Nappal akkor aludtak,amikor fáradtak voltak. Amíg éjjel alszik rendesen,addig nem kelteném fel,ha aludni akar.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell leszoktatni.Had aludjon szegény,ha igényli.Majd ő alakítja.Lányom 1 éves és délelőtt félórát,délután 3 órát alszik,nem fogom felébreszteni,hogy utána meg nyűgös legyen.
5/7 anonim válasza:
Két gyerekem van, egyiket sem szoktattam semmilyen alvásra, maguktól áttértek 11 hónaposan az egyszeri alvásra. Én megvárnám míg érett lesz rá.
6/7 anonim válasza:
én szoktattam. már nem igényelte a napi kétszeri alvást, keveset aludt délelőtt és délután is, este viszont 11 ig bírta (én nem). kb. 2 hét volt, míg átszokott, most délután alszunk egy nagyot és este 8kor van alvás. így jobb, bár még mindig előfordul néha hogy bebólint délelőtt. 16hós, 14 hósan szokott át
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem fogom erőltetni. Bölcsibe nem adom, mert úton a kistesó és így nem veszik be, meg amúgy sem szeretném.
2010. aug. 18. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!