Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyógytorna mindenképp fizetős...

Gyógytorna mindenképp fizetős vagy TB alapon is igénybe bevehető?

Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztában, hogy működik. Neurológus írt fel heti 1x gyógytornát, csak sajnos elfelejtettem ezt megkérdezni tőle.
2021. febr. 25. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Ha felírta akkor nem fizetős. Ha van róla javaslatod.
2021. febr. 25. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha felírta (mármint nem "csak" egy magán neurológus javasolta, hogy járj bárhová magánba), akkor jár annyi, amennyi a papírra van írva. Ha jól tudom évente kétszer 10 vagy 15 alkalmat lehet igénybe venni a javaslattal, és problémától is függ, hogy egyéni vagy csoportos..., azalatt be tudod tanulni és majd otthon folytatni. Biztos van a kórházban gyógytorna részleg, keresd ki a számukat, mert őket kellene felhívni időpontért. Vagy kérdezd meg a portást és menj oda személyesen.
2021. febr. 25. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha állami neurológus írta fel akkor ingyenes. Nekem javaslatra a haziorvossal kellett kiiratni, hogy ingyenes legyen.
2021. febr. 25. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is ingyenes volt annyi hogy első alkalommal vinni kelett beutalot amit a házi orvos kiirt. Utána mindig mondta mikor kell menni akkor már beutaló se kellett. Fél évig jártunk 1 havi egyszer. De igazából csak ellenőrzésen hogy minden rendben van e.
2021. febr. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!