Hányszor kel fel enni 3 hós körüli babátok egy éjjel? Milyen időpontokban?
Figyelt kérdés
Főként az anyatejeseket kérdezném,de persze a tápisok véleménye is érdekel.Köszi!2010. aug. 17. 15:13
11/18 anonim válasza:
21 órakor teszem le aludni, reggel 6 és 7 között ébred.
12/18 anonim válasza:
Kislányom tápszeres és 2 hónapos korától átalussza az éjszakát reggel fél 6-6 között kel.
13/18 anonim válasza:
1 hét múlva 3 hós anyatejes csajszim eszik olyan 11 körül,utána 3 körül,majd fél 7-7.
14/18 anonim válasza:
Kisfiam 3 hónaposan éjjel még 3 óránként kelt enni, anyatejes baba. Este 21 óra körül szopizott és onnantól fogva szinte percre pontosan 3 óránként kelt,éjfélkor,3 és 6 órakor, utána még kb.7:30-ig visszaaludt.
15/18 anonim válasza:
10 hetesen átaludtuk az éjszakát.
Anyatejes volt.
16/18 anonim válasza:
3.5 hós.elalszik olyan este 10-11 körül és alszik reggel 8-fél 9-ig.1 hós kora óta átalussza az éjszakát.tápszeres.
17/18 anonim válasza:
3 hónaposan olyan 1-től ébredt 3 óránként enni a kislányom,aki akkor még anyatejes volt.
Mára már tápszeres a 13 hónapos kislányom.
Nem tudom viszont hogy hány órakkor kapott előtte enni..
De egy idő után azt tudom,hogy mielőtt előszőr felébredt éjjel,előtte olyan 5 órát kibírt kaja nélkül...
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az én kislányom csak egyszer kelt jó ideig,de mostanában nagyon rosszul alszik,és már alig bírom szuflával.Nap közben sem tudok pihenni,mert a nagyobb lányom nagyon aktív.Imádom őket,de nagyon szeretnék már aludni kicsit:)!
2010. szept. 7. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!