Mikor tartja magát annyira egy baba, hogy egy kézben lehet fogni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mikor jön el ez az időszak, de nem találok nagyon róla infót.2021. febr. 18. 19:00
1/4 anonim válasza:
Mert minden babánál más 🙂 teljesen biztosan amikor ülni tud akkor tudod jól egy kézben tartani. Ez nalunk olyan 9 hónapos kor körül volt. Van akinek 7 vagy épp 10 hónap. Változó.
2/4 anonim válasza:
Mivel 6 hónaposan már állt és lépegetett kapaszkodva, ez nalunk előbb jott elő. Szépen, sorban, tankönyvbe illően haladt a mozgasfejlodese. Tehát kb 5 hónaposan már tartotta magát.
3/4 anonim válasza:
Pár hónaposan már tudja annyira tartani magát, és a fejét, hogy ha magadhoz húzod/öleled egy kézzel, akkor meg tudod tartani. Én csináltam, tök kényelmes volt. Most egy évesen meg már nehéz, megint két kézzel kell fogni 🤣
4/4 anonim válasza:
Alig vártam hogy úgy tartsam mert van egy kis bajom a magassággal és utáltam úgy lepcsőzni, hogy nem fogom a korlátot. 4 hónaposan már tudtam egy kézben vinni, de ő mindig szépen tartotta a fejét, hátát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!