Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor tartja magát annyira...

Mikor tartja magát annyira egy baba, hogy egy kézben lehet fogni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mikor jön el ez az időszak, de nem találok nagyon róla infót.
2021. febr. 18. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Mert minden babánál más 🙂 teljesen biztosan amikor ülni tud akkor tudod jól egy kézben tartani. Ez nalunk olyan 9 hónapos kor körül volt. Van akinek 7 vagy épp 10 hónap. Változó.
2021. febr. 18. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Mivel 6 hónaposan már állt és lépegetett kapaszkodva, ez nalunk előbb jott elő. Szépen, sorban, tankönyvbe illően haladt a mozgasfejlodese. Tehát kb 5 hónaposan már tartotta magát.
2021. febr. 18. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár hónaposan már tudja annyira tartani magát, és a fejét, hogy ha magadhoz húzod/öleled egy kézzel, akkor meg tudod tartani. Én csináltam, tök kényelmes volt. Most egy évesen meg már nehéz, megint két kézzel kell fogni 🤣
2021. febr. 18. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Alig vártam hogy úgy tartsam mert van egy kis bajom a magassággal és utáltam úgy lepcsőzni, hogy nem fogom a korlátot. 4 hónaposan már tudtam egy kézben vinni, de ő mindig szépen tartotta a fejét, hátát.
2021. febr. 19. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!