Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sárgarépalevet mennyit ihat...

Sárgarépalevet mennyit ihat egy 16 hetes baba?

Figyelt kérdés
Vettem neki,felhígítottam vízzel,egyszerre lenyomott 60 ml-t,úgy kellett elvenni tőle.Ugye nem lesz baja,hogy elsőre ennyit megivott?Illetve adhatok majd ma még neki,Vagy ez hogy müködik?Barackot és almát evett eddig,ezekből az egyiket,mondjuk barackot ehet ma,azért mert répalevet iszik?Bocsi ha kicsit bonyolultan kérdezem.
2010. aug. 17. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a 60ml nem olyan sok, pláne a felhigítottad vízzel. Ha szívesen issza, szerintem csak jót teszel vele, ha minden nap megkínálod vele. Variáld néha: keverd össze almával v barackkal.

Szerintem 16 hetesen egy nap elég egyszer ilyesmit adni. Aztán majd 5-6 hónapos kórtól adhatsz neki 2szer 1 nap: délelőtt főzelékfélét délután meg valamilyen gyümölcsöt.

2010. aug. 17. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:

16 hetesen nem kellene még elkezdened a hozzátáplálást, jobb esetben a gyerek még nincs is 4 hónapos.

A kóstoltatás szabályait is be kellene tartani, vagyis először pár kanállal, másnap már kicsit többet és utána mehet, amennyi jól esik.

Végül is ha fagyit adnál neki, azt is alig lehetne elvenni tőle. Ez még nagyon a Te felelősséged, nem az övé.

Vagyis, adj neki, ha jónak látod, de én semmiképp nem tenném.

2010. aug. 17. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez szomjoltásra van,azért is nem sürün adtam neki,mivel tápszeres és mostanában nem akarja enni,azért kezdtem el 1 hete adni a gyümölcsöket.Nem hiszem hogy emiatt felelőtlen lennék,természetesen fagyit nem fog még egy darabig kapni.Amúgy köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!