Espumisan csepp?
Figyelt kérdés
Baba hasfájására kinek mennyire vált be az Espumisan csepp? Ugy hallottam ez vált be a legjobban a legtöbb babának. Nálatok hogy ment? Mi vált be? 😊2021. febr. 16. 21:29
2/8 anonim válasza:
Nekem mindkettő gyerekemnél az Infacol vált be, az Espumisan nem.
3/8 anonim válasza:
Mi is ezt használtuk. A lányom nagyon hasfájós volt, egyéb problémák miatt 1 napos korától. (már a szülészeten is 3-4 órákat sírt).
Mi kiegészítettük az Espumisant hajszárítózással. Sokszor csak az segített, ha melegítettük a hasát (a legkisebb fokozaton, ruhában).
Sokat ringattuk, az apja tartotta hasfájós pózban a karján (hason,keze-lána lógott, mint a lajhárnak).
Melegítőpárna is jó szolgálatot tesz (meggymag vagy szőlőmag.)
Valamint a mellkasodon való altatás megnyugtatja a babát. Nekem sokat aludt a mellkasomon.
5/8 anonim válasza:
Espumizan bevált, de csak 2 üveggel fogyott aztán megszűnt neki teljesen
6/8 anonim válasza:
Nekünk semennyire. Sőt, egyik csepp sem.
7/8 anonim válasza:
Igazából egyik se vált be teljesen de az espumisantól lett elviselhetőbb. A többi semmit nem ért.
8/8 anonim válasza:
Se Espumisan, se Infacol, se BioGaia nem használt nálunk, sőt, tán még rontottak rajta. Csak a Co-Lactase enyhítette valamennyire, de el nem mulasztotta. 4 hónapos múlt, még küzdünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!