Kismamik! Hányadik hétben vagytok, és mi lesz a babátok neve? Kíváncsi vagyok idén milyen nevű babák születnek. :)
Figyelt kérdés
Mi lett volna ha ellenkező nemű? Az is írhat, aki idén szült.2021. febr. 16. 19:25
11/34 anonim válasza:
Nem értem, ezeken a válaszokon mi a nem hasznos. A kérdésre válaszolt mindenki. Az meg, ha nem tetszik a másik gyerekének a neve, nem ide tartozik...
12/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki írt! Nekem minden válasz hasznos volt, ment a zöld pipa! 🤗
2021. febr. 17. 10:42
13/34 anonim válasza:
31. hét. Gréta lesz. (Ádám lett volna, ha fiú.)
14/34 anonim válasza:
28. hét, Abigél lesz. Ha fiú lett volna, akkor Rudolf.
15/34 anonim válasza:
25. hét ~ A Benedek nevet választottuk.
16/34 anonim válasza:
16.hét,Maximilián lesz. Ha lány lett volna, Nóra Ilonát kapta volna.
17/34 anonim válasza:
36.hét, kisfiú lesz, apukája után Attila. :) 😍
Ha kislány lenne, Olívia lenne. :)
18/34 anonim válasza:
32. hét, Balambér. Ha lány lett volna, Eleonóra.
19/34 anonim válasza:
23. hét Lánynak tűnik eddig, Alíznak tervezzük. Ha mégis meglep minket később, Márton.
20/34 anonim válasza:
Atya ég. Ezek a nevek.
Balambér, Géza, Ilona, Rudolf 😳
Nagyon gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!