Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Távolabbi baráthoz mikor...

Távolabbi baráthoz mikor menjünk babalátogatóba, mert ugye az első időben megy minden rokon?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez az adott család tűréshatárától függ.

Szerintem kérdezzétek meg telefonon, sms-ben vagy mail-ben. Én az első hónapban nem mennék, de van aki már a 2. héten is fogadna.

2010. aug. 17. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Tényleg érdemes megkérdezni! Van, aki még a családot se látja szívesen az első 6 hétben, a másik meg boldog, ha valaki megy hozzájuk. Én soha nem szabtam meg, hozzánk mikor jöhetnek, boldog voltam, ha kíváncsiak a babámra, valakivel kicsit beszélgethettem. Nem csináltam nagy vendéglátást az első hetekben, egy kis száraz süti, üdítő, kávé... ezt nem volt megerőltető elővenni. Különben se akartam kisajátítani a gyerekeimet :) Most, hogy a pici megszületett, a házunk ugyanúgy átjáróházként működött, mint előtte, hiszen a nagyok barátait nem akartam kitiltani... De ez tényleg a szülők tűrőképességétől, felfogásától függ. 4 gyerekes anyuka
2010. aug. 17. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!