Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós baba étrendje? Valamit...

7 hós baba étrendje? Valamit nem jól csinálok?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja kezdtem a hozzátáplálás. Figyelek arra, hogy mit ehet a 6-7 hós baba. Így néz ki a napunk:

Reggel 6 körül ébred (mivel 4-kor felkel éjszaka szopizni, így ilyenkor nem adok neki, mert nem éhes), 7-kor szopik, 8-fél 10 alvás. 10 körül gyümölcs kukoricapehellyel pl., utána szopik. Kb. délben alszik másfél órát, utána eszik főzeléket hússal (kb.100 millit), de utána megint kér cicit.

4-5 között eszik gyümölcsöt Sinlaccal, de nem bírja ki a 6 órás fürdetésig, fürdés előtt meg kell szoptatnom, mert hisztizik, hogy éhes.

Fürdés után szopizik, fél 8, 8 körül álmosodik, alszik éjfélig, megint szopi...

Tehát még egyetlen étkezés sem váltotta ki az anyatejet.

A barátnőim hasonló korú anyatejes babái már csak kétszer, háromszor szopiznak egy nap.

Hogy csináljam? Próbáljak meg több kajcsit adni? Gondolkodtam már a tejpépen is. biztos éhes éjszaka, azért ébred fel, mert máshogy nem bírtam visszaaltatni, csak ha evett.

Ti hogy kezdtétek a szoptatás kiváltását? Egyáltalán hogy néz ki a 7 hós babátok étrendje?

2010. aug. 17. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:

7 hónapos babám reggel ébredés után szopik, tízóraira kap gyümölcsöt, ebédre egyelőre anyateje, uzsonnára gyümölcsöt vagy tejpépet, vacsorára fürdés után megint szopik.

Éjjel alszik, ezen az 5 étkezésen kívül nem eszik, csak vizet iszik olykor.

2010. aug. 17. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
amikor 7 hónapos volt a kisfiam,így evett:reggel 6 körül szopizott,9-10 körül gyümölcs,12-1 körül főzelék+szopi,4 körül sinlac,este 8 körül szopi és ő még éjjel is eszik.Lassan 9 hónapos,most kezdjük az ebédet is kiváltani.
2010. aug. 17. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!