Kisfiam 7 hónapos múlt, másfél hónapos kora óta átaludta az éjszakákat (napközben nagyon rossz alvó volt). Az utóbbi pár hétben szinte 2 óránként felébred, sokszor nagyon nehezen alszik vissza, van úgy, hogy csak mellettem. Már vettem kimondottan éjszakai tápszert, de hiába vacsizik rendesen, már hajnali 4-5 körül enni kér, anélkül nem alszik el. Már nem tudom mit csináljak, mert teljesen lefáraszt az éjszakázás, mellesleg ma reggel is fél 8 óta fent van, már próbáltam elaltatni, de egyszerűen nem hajlandó. Amióta mászik, meg mindenbe belekapszkodva fel tud állni, azóta még nehezebb lett a nappali altatás is, mert állandó "izgalomban" van a sok új élmény miatt. Késő esténként, mikor a kisfiúnk elalszik ,sutyiban pakolászunk a párommal, mert néhány nap múlva költözünk. Szóval nap közben egyáltalán semmit nem tudok a kisfiam miatt csinálni, minden percben vele kell lennem mert különben sír, már éjszaka sincs nyugalom... teljesen kivagyok. Más hogyan oldotta meg az ilyen helyzetet? (már ha volt...)
2008. dec. 3. 11:42
1/4 anonim válasza:
Szia! Teljesen átérzem a helyzetedet. Az és lányom 6 hónapos múlt és nálunk is ez a helyzet. Nem tudok tőle semmit csinálni, főzni is csk úgy, hogy egyik kezemben a fakanál, a másikba a gyerek. Nálunk éjszaka most egyértelműen a fog a probléma, de nekem már se éjjelem se nappalom. Nagyon fáradt vagyok. Éjjel próbáld a kedvenc teájával, gyümiléjével itatni, nekem ez bejött. Aludni a babakocsiban sem alszik, mert én azt szoktam márha nem röpködnek a mínuszok. Beöltöztetem és kiviszem, ha már nagyon nyügi és nam alszik el itt benn. Kinn jókat alszik a teraszon addig én is tudok csinálni ezt azt és nem ébred fel minden kicsi zörgésre. Segíteni nem nagyon tudok többet, de vígasztaljon, hogy nem vagy egyedül.
Kitartás! Nemsoká nagyobbacskák lesznek.
2008. dec. 3. 11:57
2/4 anonim válasza:
Még az eszembe jutott, hogy úgy könnyebben elalszik benn, ha szinte hidegre szellőztetem a szobát, éspskolom a popóját meg kicsit fújom az arcát, így rákényszerül, hogy lecsukja a szemét. Előző voltam.
2008. dec. 3. 12:18
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos nálunk terasz sincs ,a 4.-en lakunk, kész rémálom lemenni is innen (feljönni még rosszabb),mert lift nincs. Ezért is akarunk elköltözni. Most is feláll állandóan a kiságyban (másfél órája próbálom elaltatni) és ordít. Lassan már én is sírásba kezdek, mert kikészít ezzel.
2008. dec. 3. 12:19
4/4 anonim válasza:
Na elaludt? És ha nem eröltetnéd a kiságyban. Az én lányomat napközben nem lehet a kiágyba betenni. Kizárólag a mi ágyunkban alszik el, márha elalszik. Megimt első voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!