Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden baba akinek jön a foga...

Minden baba akinek jön a foga óránként kel éjszaka?

Figyelt kérdés
Babám 3,5 hós, de jönnek a fogacskái, és tényleg 1 óránként van kelés, ilyenkor csak a cici nyugtatja meg és alatatja el egy fél órára.Eddig bejött, hogy bekenem az ínnyét dentiloxxal, de most már nagyon kemény állapotok vannak.A vizelet is tiszta ammónia szagű/elvileg ez a fogzás csúcspontja/
2008. dec. 3. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos mi is csináltuk. Az enyém nem óránként kelt. S mielőtt azt mondod, hogy jó nekem elmondom pontosan 40 percenként.
2008. dec. 3. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiamnál észre sem vettük, hogy jött a foga. A kislányomnak elméletileg most jön, de már nem tudom mióta szenvedünk. De nekem ő sem kel óránként, viszont hallottam már ilyet. Meg hogy egész éjjel fenn volt. A dentinox nekünk is bejött eddig, bár nem volt mindig elég a napi 3, pedig többször meg nem lehet. :-( Én is abban bízom, hogy egyszer majd csak kibújik. Állítólag az első a legnehezebb. Kitartás! :-)
2008. dec. 3. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Nyugodj meg! Az én kislányomnak is 3,5 hónaposan jöttek ki az alsó fogacskái.Most szenvedünk a felsőkkel(5,5 hónapos anyatejes baba.).Nem lehet,hogy az a baja mint nekünk volt?

3-6-9 hónaposan van még 1 fejlődési szakasz amikor több tejcire van szükségük! Estére te is elfáradsz és kevesebb a tejcid.Próbáld + két ciciből etesd meg este utána dentinox gél. Minden baba nehezen viseli a növési szakaszt.

Kitartás nem vagy egyedül.

5,5 hónapos kislány anyukája

2008. dec. 3. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia. Az én babám 4 hónaposan kezdett fogzani. Most 8 hónapos és fog még sehol. Ő kb. 2-2.5 hónapja kel éjszaka nagyon sokszor.Változó, volt olyan is, hogy fél óránként kelt és eddig semmi nem használt igazán. Próbáltam a dentiloxot és több hómeos szert is. Talán karácsonyra kibújik az a fránya fogacska:) . Ja és azóta pótlás kell éjszaka a babámnak, mert nincs már annyi tejem, hogy egész éjszaka enni tudjon.
2008. dec. 3. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6,5 hónapos. Eddig is többször ébredt éjjel, nem éhség miatt, de most már 3 éjjel gyakorlatilag én semmit nem aludtam, ő meg csak fél órákat, órákat. Borzasztóan szenved, én meg már lassan alva járok. :)) Kitartás, remélem nálatok is hamarosan jobb lesz a helyzet.
2008. dec. 3. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyemnek 5,5 honaposan jottek ki az elso fogak, mi is kb. orankent keltunk ejszaka, de ez mar csak akkor volt, amikor attorte az inyt a fog. Mindket foggal kb. 1-1 hetig tartott. Kitartas, mar nem fog sokaig tartani. (aztan majd jon a tobbi fog.... ) :D
2008. dec. 3. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is bújnak sorbn a fogacska´k.Mi is szenvedünk.

de nekem a lányom születe´se óta minden éjjel felkel 4x 5x.Nem az éhse´gtöl.....

Múlt éjjel 7x volt fennt.Ö is csak cicivel alszik vissza.

mink má ezt csináljuk több mint 10 hónapja.

kitartás.Elöbb utóbb hozzászoksz,és csak reggel lessz nehe´z felkelni az ágyból:))

Reméljük nálatok lecsökkennek az e´brede´sek száma....

2008. dec. 3. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:
szia ajánlom figyelmedbe a camomilla vulgaris ch15 öt homeos bogyó és a viburcol kupot igen hasznosnak tudnak lenni!
2008. dec. 3. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet, mi az 5. és 6. fognál tartunk és éjjel szenvedünk rendesen. Volt, hogy nekem is óránként felkelt, magam mellé tettem az ágyba, ciciztettem, de semmi eredmény. Pár napja végső elkeseredettségemben vettem levendulaolajat, abból cseppentek párat a párologtatóba, és azóta alig kel fel. Persze lehet, hogy olaj nélkül is aludna, nem tudom. Egy próbát mindenesetre megér!.
2008. dec. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!