Antibiotikum nélkül hogyan oldjátok meg a légúti
betegségeket, torokfájást, köhögést, náthát?
Figyelt kérdés
Az ilyen betegségeknek a 70 %-át vírus okozza és nem baktérium, mégis antibiotikumot ad rá a legtöbb orvos. Van itt esetleg olyan anyuka aki nem ad antibiotikumot ill. az orvosa nem írja fel?
Mit tesztek?
2010. aug. 16. 20:19
1/5 anonim válasza:
nem is viszem orvoshoz ilyen megbetegedéssel. ilyenkor otthon maradnak a gyerkőcök ágyban, meleg tea, meleg borogatás, kamillás gőzölés náthára pedig az a kámforos kenőcs és papírzsepi. lázra is hűtőfürdő. ha mondjuk fülfájásra panaszkodnak, akkor elviszem őket, de amíg csak nátha, megfázás, addig nem. most már 4 és 6 évesek. amígy nagyon picik voltak, addig elvittem őket orvoshoz, hiszen nem tud szólni, hogy fáj-e a füle vagy bármi más, de ha csak azt mondta a doki, hogy sima megfázás hiába írt fel antibiotikumot(és legtöbbször azt mondta, hogy pár vény nélkülit adjak nekik) nem adtam be, csak ha nem lett jobb 1-2 nap alatt. ha azt mondta, hogy komolyabb, akkro persze adtam. amúgy az antibiotikumot felülfertőzésre adják.
csak végszükség esetén adok nekik gyógyszert, a caládomban mindenki csak akkor vesz be. sok dolog anélkül is kezelhető.
2010. aug. 16. 20:29
2/5 anonim válasza:
Mézes tea, a nagyobbaknak vöröshagyma,kamilla vagy hársfa tea,ágyban fekvés,inhalálás, láz esetén priznic.
2010. aug. 16. 20:37
3/5 anonim válasza:
Miután az 5 hós kislányomnak az antibiotikum fekélyesre marta a száját, és az állítólagos torokgyulladásra többek között Fenistil cseppet (!) kapott, elvittem maszek homeopát orvoshoz. Kapott alkati szert és a gyakrabban előforduló nyavalyákra golyókat. Köhögésre 1-et, lázra, hasmenésre, stb... Ezenkívül maradnak a hagyományos dolgok, pl. hűtőfürdő, pihenés, stb.. Persze függ a gyerek korától. Nem mondom, hogy soha többé, de ilyen szereket nem akarok adni a lányomnak. A homeopata orvos mondta: Kedves Anyuka! A "hagyományos" orvosok azért vannak, hogy beteggé tegyenek bennünket! Hát ez elgondolkodtató. Egyébként a férjemmel mi is hozzá járunk és pl. PMS-re tök jó bogyót ajánlott. Bejött...
2010. aug. 16. 21:32
4/5 anonim válasza:
az azért nagyon erős, hogy az orvosok csak beteggé akarnak minket tenni. én is a természetes kezelés híve vagyok, náthára és társaira nem adok gyógyszert, de olyanhoz sem járnék, aki ilyenekt mond, mert az nem százas, már elnézést. aki ilyet mond, az mindent néz, csak a beteg érdekeit nem. mert lássuk be, az orvostudomány sok életet megment minden nap a gyógyszereivel, sok beteg kisgyerek jön ki kórházból gyógyultan. az más dolog, hogy azt hisszük minden csak gyógyszerrel kezelhető és mindjárt tömjük is a gyerekeinket. akkor kell dokihoz vinni, ha ok van rá. szóval aki ilyet mond az a maga üzletágát támogatja, nem a beteget, sajnos ez tapasztalat. egy ismerősöm is homeopatára hallgatott, hogy az orvosok csak megbetegítik és egy súlyos betegségét is ezzel akarta kezelni, alig tudták megmenteni, mire kórházba került.
2010. aug. 16. 21:58
5/5 anonim válasza:
homeopátiát ir a mi orvosunk minden olyan esetben amikor nem feltétlenül szükséges antibiotikum adása. Általában hatásosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!