5 hónapos babát be lehet már vinni a gyerekmedencébe?
Figyelt kérdés
Csak épphogy egy kicsit megmártóztatni,max derékig?2010. aug. 16. 19:17
1/6 anonim válasza:
Otthon vagy strandon? Strandon nem vinném. Még mindent sterilizálsz, nem? Ott meg idegen emberek áztatják az izzadt testüket, hát inkább nem. De én is láttam a strandon olyan anyukát, aki a pár hónapos babát már bevitte.
2/6 A kérdező kommentje:
Strandon gondoltam.Köszi,hogy válaszoltál.Akkor még meggondolom.
2010. aug. 16. 19:23
3/6 anonim válasza:
Én sem vinném strandra. De én még a 3 évesem mellé sem vittem be a kerti medencébe a 7 hónaposomat. Inkább külön lavorban pancsolt.
Nem is értem azokat, beviszik a strandra a pici babát. Még ha gyerekmedence, akkor is. Azért ott sokan belepisilnek, koszos, gombás lábbal belemennek. A természetes víz egy fokkal jobb. Tengerbe pl simán bevinném, ha megfelelő hőmérsékletű. De mondjuk én a Balatonba sem vittem be a lányom, igaz, akkor még csak 4 hónapos volt.
4/6 anonim válasza:
én csak odahaza tettem be medencébe, kellemesen meleg vízbe, mikor olyan kánikula volt. imádta. 2 hónapos volt. amúgy babaúszásra is viszik a piciket, ott sincs extra fertőtlenítés, ott is belemmenek a szülők. szerintem ha strandon vagytok és kicsit megmutatod neki a vizet semmi baja sem lesz.
5/6 anonim válasza:
Barátnőm bevitte a fiát pont 5 hónaposan a usziba, semmi baja nem lett.
Mi a héten megyünk strandra először, 7 hónapos.
Amúgy azt olvastam, hogy 6 hós koráig nem jó elvinni.
6/6 anonim válasza:
Menjetek babaúszásra!!!Az én fiam 6 hónapos és szerdán megyünk először!!Jövőre már megyünk a Balatonhoz és szeretném ha nem félne a víztől.Én sem vinném strandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!